Συνέντευξη στη Σπυριδωνία Κρανιώτη

Κάμερα: Νίκος Χριστοφάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι λαϊκή τραγουδίστρια και έχω λαϊκό πυρήνα. Μεγάλωσα με το λαϊκό τραγούδι και είναι ο κρίκος μου…Ονειρεύομαι μετά από χρόνια να ακούω αυτά που έχω κάνει και να αισθάνομαι περήφανη».

Για τη μεγάλη της συναυλία στην Τεχνόπολη, την πορεία του λαϊκού τραγουδιού και τα μελλοντικά της σχέδια μίλησε στο Zougla.gr η σημαντική τραγουδίστρια Γιώτα Νέγγα.

Η Γιώτα Νέγκα κατέκτησε επάξια τη θέση της ανάμεσα στις μεγάλες φωνές του καιρού μας, επιμένοντας να μας συγκινεί όπως παλιά και σαν από πάντα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πρώτη της εμφάνιση με το τραγούδι «Με τα μάτια κλειστά» του Παναγιώτη Καλαντζόπουλου, μέχρι το «Δίκιο μου» και τους δύο δίσκους με τον Θέμη Καραμουρατίδη, η Γιώτα Νέγκα χαράζει μια επιτυχημένη πορεία γεμάτη από σημαντικές συνεργασίες τόσο στη δισκογραφία όσο και στη σκηνή.

Την Παρασκευή 9 Ιουνίου, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, σε μία μεγάλη συναυλία που θα παρακολουθήσει βήμα-βήμα την πορεία της από το ξεκίνημά της έως σήμερα, η Γιώτα Νέγκα θα έχει στο πλευρό της μερικούς από τους κορυφαίους συνθέτες των τελευταίων ετών που αποτελούν και πρόσωπα-κλειδιά στη δημιουργία του προσωπικού της ρεπερτορίου.


Δείτε τη συνέντευξη:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης