Η Μαρία Σεμερτζόγλου είναι πυγμάχος με πολλή πλούσια δράση έχοντας σπουδαίους αγώνες στο ενεργητικό της τόσο στην ερασιτεχνική, όσο και στην επαγγελματική πυγμαχία, εκπροσωπώντας επάξια την Ελλάδα στα διεθνή ρινγκ. Αυτή τη φορά όμως η καριέρα της απογειώνεται, καθώς πραγματοποιεί για πρώτη φορά υπερατλαντικό ταξίδι για να αγωνιστεί στην Αμερική.

Η Μαρία Σεμερτζόγλου τα τελευταία χρόνια έχει ενταχθεί στο δυναμικό του ΣΕΠ και σε συνεργασία με το Γιώργο Στεφανόπουλο ετοιμάζονται για ακόμα μεγαλύτερα πράγματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΕΠ:

«Για πρώτη φορά στην πλούσια καριέρα της η Μαρία Σεμερτζόγλου περνά τον Ατλαντικό στις 10 Μαρτίου για να παίξει έναν πολύ σημαντικό επαγγελματικό αγώνα μποξ στην Καλιφόρνια.

Θα αγωνιστεί στο μεγαλύτερο promotion της Καλιφόρνια, το TOP RANK του Μπομπ Άρουμ. Στο κορυφαίο TOP RANK έχουν αγωνιστεί ιστορικά ονόματα όλων των εποχών όπως ROBERTO DURAN, MARVIN HAGLER, SUGAR RAY LEONARD, OSCAR DE LA HOYA, και πολλοί άλλοι ακόμα κορυφαίοι επαγγελματίες πυγμάχοι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτή τη στιγμή έχουν υπογράψει κι έχουν προγραμματίσει αγώνες στο καλαντάρι του κορυφαίου TOP RANK αθλητές όπως ο VASIL LOMANCHENKO, MANY PACQUIAO, TERENCE CRAWFORD κ.α. Η Μαρία Σεμερτζόγλου θα αγωνιστεί με το αστέρι της Αμερικής στην κατηγορία τους Micaela Mayer η οποία έχει στο πλούσιο βιογραφικό της επιτυχίες σε ευρωπαϊκά, παγκόσμια πρωταθλήματα και Ολυμπιάδα.

Η Μαρία δηλώνει: “Είμαι ενθουσιασμένη που από τη μικρή Ελλάδα θα βρεθώ στα μεγαλύτερα σαλόνια της Αμερικής και της παγκόσμιας επαγγελματικής πυγμαχίας παίζοντας με μια από τις καλύτερες αθλήτριες του κόσμου. Πολλοί λένε στην Ελλάδα δεν έχουμε επαγγελματική πυγμαχία και όμως με βάση μου την Ελλάδα και τον ΣΕΠ και τους αγώνες μου στο εξωτερικό έχουν ανοικτεί μεγάλες πόρτες και δεν είμαι 20 χρονών.

Προετοιμάζομαι όπως οι επαγγελματίες, αγωνίζομαι όπως οι επαγγελματίες και αμείβομαι όπως οι επαγγελματίες!”

Η Μαρία προετοιμάζεται αγωνιστικά με το προπονητή της Κώστα Εξακουστό και τον προπονητή της μυϊκής ενδυνάμωσης Σωτήρη Λώλη. Στην Αμερική εκτός από την ομάδα της θα έχει την βοήθεια στην γωνία της τον Έλληνα προπονητή που ζει στην Καλιφόρνια Πήτερ Καραμπάτσο».

Η Micaela Mayer

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης