Με 0-2 επικράτησε η Ρεάλ Μαδρίτης της Ατλέτικο στο «Βιθέντε Καλντερόν» και πέρασε πανηγυρικά στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας.

Αυτή είναι η 39η φορά που η «Βασίλισσα» διεκδικεί το τρόπαιο, το οποίο έχει κατακτήσει 18 φορές. Τα γκολ για την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι σημείωσε με δύο εκτελέσεις πέναλτι ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο 7’ και στο 16’. Ο τελικός θα γίνει στις 19 Απριλίου και πλέον η Ρεάλ Μαδρίτης περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της, ο οποίος θα είναι ένας εκ των Ρεάλ Σοδιεδάδ-Μπαρτσελόνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο σοκαριστικός τραυματισμός του Μανκίγιο σε μια «μονομαχία» με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και ο αναπτήρας που «έφαγε» ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης στο κεφάλι στην εκπνοή ήταν στα αξιοσημείωτα του αγώνα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Ατλέτικο Μαδρίτης: Αρανθουμπία, Μιράντα, Αλντερβάιρελντ, Ινσούα, Μανκίγιο (46′ Χουανφράν), Μάριο Σουάρεθ, Κόκε, Ντιέγκο (46′ Αντριάν), Σόσα, Κριστιάν Ροδρίγκες, Ραούλ Γκαρθία (60′ Γκάμπι)

Ρεάλ Μαδρίτης: Κασίγιας, Βαράν, Σέρχιο Ράμος (46′ Νάτσο), Καρβαχάλ, Αρμπελόα, Ιγιαραμέντι, Τσάμπι Αλόνσο, Μόντριτς (67′ Καζεμίρο), Ισκο, Κριστιάνο Ρονάλντο (75′ Χεσέ), Μπέιλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης