Τις καταγγελίες της 34χρονης Κάθριν Μαγιόργκα ότι το 2009 έπεσε θύμα βιασμού από τον Κριστιάνο Ρονάλντο ερευνά η αστυνομία του Λας Βέγκας.
Οι δύο πλευρές είχαν οδηγηθεί σε εξωδικαστικό συμβιβασμό πριν από εννέα χρόνια, ωστόσο οι αστυνομικές αρχές των Ηνωμένων Πολιτειών, ανακοίνωσαν πως έρχεται ξανά στο προσκήνιο η συγκεκριμένη υπόθεση κι έτσι δεν αποκλείεται ο αστέρας της Γιουβέντους να βρεθεί αντιμέτωπος με την Δικαιοσύνη.
Η Κάθριν Μαγιόργκα που κατηγορεί τον Ρονάλντο για βιασμό
Η Αμερικανίδα κατηγορεί τον άσο της Γιουβέντους πως την ανάγκασε να έρθει σε σεξουαλική επαφή μαζί του χωρίς τη συναίνεσή της, κατά τη διάρκεια της παρουσίας των δύο σε ξενοδοχείο του Λας Βέγκας το καλοκαίρι του 2009.
Πάντως από την πλευρά του ο Κριστιάνο Ρονάλντο χαρακτήρισε «fake news» τις κατηγορίες που του αποδίδονται για βιασμό της Μαγιόργκα.

Τόσο δικηγόροι του σούπερ σταρ της Γιουβέντους με σχετική ανακοίνωσή τους όσο κι ο ίδιος ο 33χρονος, χαμογελαστός μέσω live video στο Instagram, αρνούνται κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς της 34χρονης.

«Θέλουν να κλέψουν λίγη από τη φήμη μου, λέγοντας το όνομά μου. Είναι μέρος της δουλειάς. Είμαι ένας ευτυχής άνθρωπος κι όλα καλά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης