Μετά από μία… ντροπιαστική ήττα στον 1ο αγώνα πλέι οφ με τον Παναθηναϊκό, η Ρεάλ Μαδρίτης βρήκε τον τρόπο να του «κλέψει» το πλεονέκτημα έδρας στο 2ο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ.

«Η επιθυμία και η υπερηφάνεια του Παναθηναϊκού έπρεπε να βρει απάντηση από εμάς,» δήλωσε ο Πάμπλο Λάσο στη συνέντευξη Τύπου, μετά το 1-1 στη σειρά. «Συγχαρητήρια στην ομάδα μου για τη νίκη. Ήταν διαφορετικό παιχνίδι, ήμασταν συμπαγείς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είπα στους παίκτες μου στο ημίχρονο ότι δεν παίζαμε εξαιρετικά, αλλά επειδή δεν κάναμε λάθη μπορούσαμε να μείνουμε ανταγωνιστικοί για 40 λεπτά. Όπως είπα και την άλλη φορά είναι δύσκολο να παίξεις με τον Παναθηναϊκό, έχω σεβασμό. Είμαστε απλά στο 1-1. Πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι και τη νίκη».

Για τους Ρέγες, Φερνάντεθ και τον εγωισμό της Ρεάλ, σχολίασε: «Σίγουρα έχω έμπειρους παίκτες, αλλά αυτή η εμπειρία προέρχεται από πολλές “μάχες”. Έχω παίκτες στην πρώτη τους συμμετοχή στη Euroleague και νομίζω ότι είναι σημαντικό πως η ομάδα ξέρει πώς να αγωνίζεται. Ο Κάρολ, ο Ρούντι (σ.σ. Φερνάντεθ) και ο Ρέγες έπαιξαν καλά, αλλά πρέπει να παίξουμε καλύτερα την Τετάρτη».

Για τον ομαδικό Ντόντσιτς: «Πιστεύω ότι ο Λούκα (σ.σ. Ντόντσιτς) και ο Αγιόν είχαν τον έλεγχο μέσα και έξω στη ρακέτα. Κανείς δεν μιλά για τον Ράντολφ, όμως ο οποίος μας έδωσε πολύτιμα 13 λεπτά, όταν δυσκολεύτηκε ο Ντόντσιτς. Για μένα είναι σημαντικό να κάνει σημαντικά πράγματα κάθε παίκτης στην ομάδα, να είναι έτοιμοι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την τακτική και το παιχνίδι μέσα στη ρακέτα: «Νομίζω πως από πλευράς τακτικής, και στο πρώτο παιχνίδι κάναμε καλά πράγματα, αν και ηττηθήκαμε με 30 πόντους. Αυτό σημαίνει ότι η επιθυμία και η υπερηφάνεια του Παναθηναϊκού έπρεπε να βρει απάντηση από εμάς. Σήμερα παίξαμε καλά από το πρώτο λεπτό. Τα λάθη ήταν λιγότερα, τα οποία βέβαια γίνονται σε κάθε παιχνίδι.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης