Έβγαλε την πρωινή προπόνηση, με σουτ, στη «Zalgirio Arena» ο Γιώργος Πρίντεζης και θα είναι, με ένεση, στη δωδεκάδα του Ολυμπιακού στο αποψινό (20:00, Novasports 1) τρίτο ματς της σειράς των πλέι οφ της Euroleague απέναντι στη Ζαλγκίρις και πρώτο επί λιθουανικού εδάφους.

Ο Έλληνας διεθνής φόργουορντ δεν είχε προπονηθεί τη Δευτέρα (23/4), ανήμερα της ονομαστικής εορτής του, στην τελευταία προπόνηση των «ερυθρόλευκων» στο ΣΕΦ, πριν την αναχώρηση της αποστολής, με τσάρτερ, για τη Λιθουανία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σήμερα πάντως ο «Πριντ» έκανε σουτ, χωρίς να αισθάνεται ενοχλήσεις και δεδομένης της κρισιμότητας του αγωνα (η σειρά είναι στο 1-1) ο Πρίντεζης θα κάνει ένεση για να μπορέσει να βοηθήσει τον Ολυμπιακό στην κρίσιμη αυτή «μάχη».

Αντίθετα απόψε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν θα έχει στη διάθεσή του τον βασικό σέντερ του Ολυμπιακού, Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Ο Σέρβος τραυματίστηκε στο Game 1 στο ΣΕΦ, με το ιατρικό ανακοινωθέν να προβλέπει διάστημα απουσίας δέκα ημερών. Ο Μιλουτίνοβ, πάντως, έκανε σουτ στην πρωινή χαλαρή προπόνηση, με τη συμμετοχή του όμως να παραμένει αμφίβολη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άξιο αναφοράς είναι ότι στη «Zalgirio Arena» θα βρεθούν απόψε οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος, οι οποίοι ταξιδεύουν σήμερα με προορισμό το Κάουνας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης