Ο Ιωάννης Παπαπέτρου στο πλαίσιο της Media Day του μπασκετικού Παναθηναϊκού κλήθηκε να σχολιάσει τη πρόσφατη δήλωση που έκανε προς το πρόσωπό του ο Δημήτρης Αγραβάνης, με αφορμή τη μεταγραφή του από τον Ολυμπιακό στο «τριφύλλι».
«Πιστεύω ότι από τη στιγμή που τελείωσε το πρωτάθλημα, η συμπεριφορά του Ιωάννη ήταν το λιγότερο απαράδεκτη! Ο καθένας μπορεί να πάει όπου θέλει, όμως πιστεύω ότι θα πρέπει να φέρεται αντρίκεια. Ειδικά σε μία ομάδα που τον έχει στηρίξει πιο πολύ από κάθε άλλο παίκτη τα τελευταία χρόνια» είχε δηλώσει σε συνέντευξη του στο «Φως» ο πρώην πλέον συμπαίκτης του Παπαπέτρου, με τον άσο του Παναθηναϊκού να απαντά σχετικά:
«Δεν υπάρχει λόγος να μιλάμε για να απαντάμε… Δουλειά μας είναι να παίζουμε μπάσκετ. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει, βάσει του τι πιστεύει. Είναι σεβαστό αυτό, αλλά δεν θα ασχοληθώ. Έχω μεγαλώσει με διαφορετικές αρχές από την οικογένειά μου. Ο καθένας έχει το δικό του μορφωτικό επίπεδο».
Όσον αφορά στη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό ο Παπαπέτρου τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό. Εύχομαι να έχουμε υγεία και μια καλή σεζόν. Είμαστε πλήρεις από όλες τις απόψεις και μακάρι να δώσουμε τα μέγιστα μέσα στη σεζόν.

Για μένα δεν ήταν κάτι τόσο διαφορετικό σαν συναίσθημα το να πάω από τον έναν αιώνιο αντίπαλο στον άλλο. Το παρελθόν το αφήνω πίσω, κοιτάω μπροστά. Ανήκω εδώ και είμαι χαρούμενος. Είναι μια απόφαση που την πήρα μόνος και χαίρομαι για ό,τι έρχεται στο μέλλον».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης