Η εταιρεία AMD, η δεύτερη μεγαλύτερη παγκοσμίως στην ανάπτυξη και κατασκευή κεντρικών (CPU) και γραφικών (GPU) τσιπ για υπολογιστές, παρουσιάζει τις νέες κάρτες γραφικών «Radeon HD 7770 GHz Edition» και «Radeon HD 7750».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Radeon HD 7770 GHz Edition αποτελεί την πρώτη κάρτα γραφικών με ρολόι αναφοράς (reference engine clock) που ξεπερνά τα όρια του ενός gigahertz – καθιστώντας την, την πρώτη κάρτα με 1GHz GPU στον κόσμο. Σε συνδυασμό με την αρχιτεκτονική Graphics Core Next (GCN) της AMD, προσφέρει εξαιρετική εμπειρία ψυχαγωγίας και αξεπέραστη απόδοση στην κατηγορία της.

Η AMD Radeon HD 7750 παρέχει υψηλή απόδοση, σε επίπεδο καρτών γραφικών που δεν απαιτούν το δικό τους τροφοδοτικό για την παροχή ενέργειας, και προσφέρει εξαιρετική εμπειρία gaming για συνθήκες κάτω των 75 watts.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ήμασταν οι πρώτοι που υιοθετήσαμε τις τεχνολογίες σμίκρυνσης στα 40nm και 28nm (νανόμετρα), ενώ τώρα προσφέρουμε την πρώτη GPU στον κόσμο στα 1GHz. Το γεγονός αυτό αποτελεί ορόσημο για τη βιομηχανία των γραφικών. Η AMD συνεχίζει να προσφέρει υψηλές επιδόσεις, πλούσια χαρακτηριστικά και υψηλή ενεργειακή αποδοτικότητα – χωρίς να σταματά να καινοτομεί», δήλωσε ο Matt Skynner, corporate vice president και general manager, GPU Division, AMD.

Όπως η βραβευμένη σειρά Radeon HD 7900, έτσι και η Radeon HD 7700 είναι εξοπλισμένη και έτοιμη να ακολουθήσει την πρωτοποριακή τεχνολογία των 28nm. Επίσης, διαθέτει τη νέα αρχιτεκτονική Graphics Core Next (GCN) της AMD για εξαιρετικές επιδόσεις και υψηλή αποτελεσματικότητα, καθώς επίσης είναι εξοπλισμένη με τις τεχνολογίες αιχμής: PCI Express 3.0, AMD ZeroCore Power, PowerTune, AMD Eyefinity 2.0 και AMD App technologies.

Με τα κορυφαία χαρακτηριστικά της σειράς Radeon HD 7900, η νέα σειρά Radeon HD 7700 προσφέρει υψηλής ποιότητας γραφικά για τον καθένα. Οι νέες κάρτες γραφικών είναι διαθέσιμες μέσω των λιανοπωλητών και ηλεκτρονικών καταστημάτων σε όλο τον κόσμο, με τα επιλεγμένα μοντέλα της Radeon HD 7770 1GB GHz να ξεκινούν από 139 ευρώ και Radeon HD 7750 1GB από 99 ευρώ.
Οι νέες κάρτες της σειράς θα είναι διαθέσιμες σε όλο τον κόσμο από τους κορυφαίους συνεργάτες της AMD, συμπεριλαμβανομένων των Sapphire, PowerColor, HIS, XFX, ASUS, Gigabyte και MSI.


   
Περισσότερες πληροφορίες:

(Radeon HD 7770 1GB GHz Edition)
http://www.amd.com/us/products/desktop/graphics/7000/7770/Pages/radeon-7770.aspx

(Radeon HD 7750 1GB)
http://www.amd.com/US/PRODUCTS/DESKTOP/GRAPHICS/7000/7750/Pages/radeon-7750.aspx

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης