Το Pokemon GO είναι σίγουρα ένα από τα πιο πετυχημένα mobile games, που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ και πολλοί το αποκαλούν «φαινόμενο». Οι servers του παιχνιδιού δεν αντέχουν την αφόρητη πίεση, καθώς συχνά εμφανίζεται μήνυμα στους παίκτες, που τους εμποδίζει να παίξουν γι’ αυτό το λόγο. Ούτε η Niantic, αλλά ούτε και η The Pokemon Company περίμεναν αυτήν την επιτυχία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το παιχνίδι έγινε διαθέσιμο και στη χώρα μας από το Σάββατο, 16 Ιουλίου, ενώ πλέον μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν από το Play Store, αν έχετε Android συσκευή ή από το iTunes, αν έχετε iOS συσκευή.

Σύμφωνα με οικονομικούς αναλυτές, το παιχνίδι δημιουργεί έσοδα που αγγίζουν τα 5 εκ. δολάρια κάθε μέρα. Επίσης έχει ξεπεράσει σε downloads το Tinder, ενώ σύμφωνα με την Google περισσότερος κόσμος πλέον ψάχνει τον όρο «Pokemon GO» παρά «porn».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πλήθος κόσμου στο Central Park ψάχνει το σπάνιο Pokemon, Vaporeon, που εμφανίστηκε.

Σύμφωνα με την USA Today, το Pokemon GO είχε «κατεβαστεί» περισσότερες από 15 εκατομμύρια φορές μέχρι τα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας. Μέχρι τις 11 Ιουλίου το παιχνίδι είχε 21 εκατομμύρια ενεργούς ημερήσιους χρήστες, ενώ αυτό το νούμερο πλέον αναμένεται να έχει εκτοξευτεί, καθώς το παιχνίδι κυκλοφορεί σε όλο και περισσότερες αγορές. Αξίζει αν αναφέρουμε ότι η τεράστια επιτυχία που λέγεται Candy Crush έχει φτάσει τα 20 εκατομμύρια χρήστες.

Τέλος, έχει δημιουργηθεί ένα site, απ’ όπου μπορείτε να αντλήσετε πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο για τα επιτεύγματα του Pokemon GO και μπορείτε να το βρείτε ΕΔΩ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης