Μετά από χθεσινή ενημέρωση, η Rockstar δίνει στην κυκλοφορία ακόμη ένα Gameplay βίντεο από το πολυαναμενόμενο Red Dead Redemption 2 λίγες εβδομάδες πριν την επίσημη κυκλοφορία του. Η εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα το δεύτερο μέρος των Gameplay πλάνων, ξεναγώντας μας στον ανοιχτό της western κόσμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το βίντεο μας δείχνει όλες τις εγκληματικές δραστηριότητες που θα μπορούμε να κάνουμε στο παιχνίδι με την συμμορία Van der Linde.

Βρισκόμαστε στην Αμερική το 1899. Το τέλος της Άγριας Δύσης, όπως την γνωρίζαμε, είναι κοντά, καθώς οι άνθρωποι του νόμου κυνηγούν τις τελευταίες συμμορίες. Όσοι δεν παραδοθούν, θανατώνονται. Έπειτα από μια ληστεία που δεν πήγε όπως περίμεναν, στην πόλη του Blackwater, ο Arthur Morgan και η συμμορία Van der Linde αναγκάζονται να φυγαδευτούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο κατόπι τους είναι ομοσπονδιακοί πράκτορες και οι καλύτεροι κυνηγοί κεφαλών της χώρας. Η συμμορίτες θα πρέπει να ληστέψουν, να κλέψουν και να παλέψουν και να βρουν τον δρόμο τους προς την επιβίωση. Με τις εσωτερικές διαμάχες που απειλούν να διασπάσουν τη συμμορία, ο Arthur θα πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στις δικές του αξίες και στην πίστη στη συμμορία που τον μεγάλωσε.

Το Red Dead Redemption αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 26 Οκτωβρίου για PlayStation 4 και Xbox One. 

Πηγή: VG24.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης