Στα σκαριά βρίσκεται, όπως αποκαλύπτει ο πρόεδρος του του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου της Αθήνας, Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου, προσπάθεια συνεργασίας με τον γίγαντα του ηλεκτρονικού εμπορίου, την Amazon. Είχε προηγηθεί ανάλογη πρωτοβουλία για άνοιγμα του αντίστοιχου κινέζικου κολοσσού Alibaba στην ελληνική αγορά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Εδώ και αρκετό καιρό η απόφαση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου της Αθήνας είναι να στηρίξει την εξωστρέφεια των ελληνικών επιχειρήσεων. Αυτός είναι ο δρόμος της προόδου. Έχοντας αυτό ως δεδομένο, με συντονισμένες ενέργειες και πολύ κόπο, καταφέραμε να ανοίξουμε έναν δίαυλο επικοινωνίας με τη μεγαλύτερη εταιρεία ηλεκτρονικού εμπορίου στον κόσμο, την κινέζικη Alibaba» δηλώνει στο insider.gr ο κ. Χατζηθεοδοσίου για να αποκαλύψει στη συνέχεια ότι «ήδη βρίσκεται στα σκαριά προσπάθεια συνεργασίας με έναν άλλο γίγαντα του ηλεκτρονικού εμπορίου, την Amazon».

«Θεωρώ ότι πολύ σύντομα θα έχουμε ευχάριστα νέα να ανακοινώσουμε» λέει στην ίδια συνέντευξη. «Ξέρετε, στην εποχή της παγκοσμιοποίησης που ζούμε, πρέπει να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα. Και ένα από αυτά είναι η ραγδαία αύξηση του ηλεκτρονικού εμπορίου» αναφέρει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

.Ως Επιμελητήριο λοιπόν, σεβόμενοι απόλυτα το ρόλο μας και την παρεμβατικότητα που οφείλουμε να έχουμε προς όφελος των μελών μας και της οικονομίας, θα συνεχίσουμε να ανοίγουμε το δρόμο και να δείχνουμε στον έλληνα επιχειρηματία προοπτικές που ίσως δεν ήξερε καν ότι υπάρχουν. Έτσι θεωρούμε βάσιμα ότι η στιγμή της ανάκαμψης δεν θα αργήσει και θα αφήσουμε επιτέλους πίσω μας την εσωστρέφεια, τη μιζέρια και την ύφεση.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης