Οι καλύτεροι freerunners από όλο τον κόσμο πρόκειται να συγκεντρωθούν στο πανέμορφο νησί της Σαντορίνης για ένα μοναδικό αγώνα parkour/freenunning. Με φόντο το μαγευτικό ηφαίστειο, την Κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική και το γαλάζιο του Αιγαίου, το Red Bull Art of Motion, θα πραγματοποιηθεί φέτος στις 29 Σεπτεμβρίου.

Για πρώτη φορά στην ιστορία της διοργάνωσης, αθλητές από όλο τον κόσμο θα έχουν την ευκαιρία να δηλώσουν συμμετοχή και να διαγωνιστούν δίπλα σε κορυφαίους traceurs, στην πιο εντυπωσιακή παγκόσμια αναμέτρηση. Δήλωσε συμμετοχή στέλνοντας το καλύτερό σου video στο http://www.facebook.com/rbafm μέχρι τις 20 Ιουλίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα βίντεο, που θα ανέβουν στη σελίδα του Red Bull Art of Motion στο Facebook, θα εξεταστούν από την επίσημη κριτική επιτροπή. Τα 3 καλύτερα βίντεο, ανδρών και γυναικών, είναι αυτά που θα λάβουν την πολυπόθητη πρόσκληση η οποία περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια και διαμονή.  Τo Red Bull Art of Motion ξεκίνησε το 2007 στην Βιέννη (Αυστρία) και έχει εδραιωθεί ως το  κορυφαίο γεγονός Freerunning και Parkour. Το 2011 ο Tim Shieff (Ηνωμένο Βασίλειο) κέρδισε στον πρώτο διαγωνισμό στο Λονδίνο ενώ στα τέλη Ιουλίου, ο Jason Paul (Γερμανία) έλαβε κορυφαίες διακρίσεις από την κριτική επιτροπή στο διαγωνισμό μπροστά από το υψηλότερο κτίριο της Ιαπωνίας στη Γιοκοχάμα.

Ο παγκοσμίου φήμης stuntman και Free Runner Ryan Doyle (Ηνωμένο Βασίλειο) ήταν ο νικητής του διαγωνισμού του Σάο Πάολο (Βραζιλία), ο Marcus Gustafsson (Σουηδία) κέρδισε το διαγωνισμό στο Ντιτρόιτ (ΗΠΑ) και ο Pavel Petkuns από τη Λετονία ήταν ο νικητής τελευταίου Red Bull Art of Motion στη Σαντορίνη (Ελλάδα). Η σεζόν φέτος περιλαμβάνει έναν αγώνα – αυτόν της Σαντορίνης – φιλοξενώντας την παγκόσμια αφρόκρεμα του είδους.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης