Ρεπορτάζ: Πέτρος Σιδερέας

Με ιδιαίτερη επιτυχία διεξήχθη και φέτος το πρόγραμμα των επιστημονικών εκδηλώσεων που πραγματοποίησε η Επιστημονική Εταιρεία Χειρουργικής Στόματος, στο ξενοδοχείο «Divani Caravel», προσελκύοντας για ακόμη μία φορά μεγάλο ενδιαφέρον από τους κόλπους της οδοντιατρικής, με τη συμμετοχή να φθάνει σε πολύ υψηλά επίπεδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ημερίδα που πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά έχει θέσει ως σταθερό στόχο να ανταποκρίνεται στην ανάγκη του οδοντιάτρου για συνεχή ενημέρωση, όσον αφορά στα προβλήματα με τα οποία έρχεται συνήθως αντιμέτωπος αλλά και τις εξελίξεις που σημειώνονται στο επιστημονικό πεδίο της οδοντιατρικής.

Εκλεκτοί και καταξιωμένοι ομιλητές από τον χώρο της Ιατρικής και Οδοντιατρικής προσέφεραν τη γνώση και την εμπειρία τους σε θέματα άκρως ενδιαφέροντα για τους συμμετέχοντες στην ημερίδα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η συμμετοχή ήταν δωρεάν, με σκοπό τη διευκόλυνση της προσέλευσης των ενδιαφερομένων.

Οι εργασίες της ημερίδας ξεκίνησαν στις 09.15 το πρωί της Κυριακής και ολοκληρώθηκαν στις 15.00, ενώ μεταξύ των ομιλητών ήταν καταξιωμένοι επιστήμονες, όπως ο αναπληρωτής καθηγητής οδοντιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών Φ. Φραγκίσκος, η κα Π. Παπανικολάου, ο Δ. Κρεμαστινός. Το παρών έδωσε και ο τ. πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών Χρήστος Κίττας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

(Εκδήλωση της επιστημονικής εταιρείας χειρουργικής στόματος, προλογεί ο πρόεδρος της Επιστημονικής Εταιρείας Χειρουργικής Στόματος Φ. Φραγκίσκος)

(Ομιλητές στην ημερίδα που διεξήχθη στο «Divani Caravel»)

(Η παρουσίαση του προέδρου Φ. Φραγκίσκου)

(Συνέντευξη του αναπληρωτή καθηγητή οδοντιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών Φ. Φραγκίσκου)

(Η χρήση του N2O στην οδοντιατρική)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης