Η απόφαση να προχωρήσει κάποιος σε μεταμόσχευση μαλλιών συνοδεύεται από υψηλές προσδοκίες. Η ανανέωση της εικόνας έχει αντίκτυπο όχι μόνο στην αυτοπεποίθησή του, αλλά και στην προσωπική, την κοινωνική, την επαγγελματική, ακόμα και τη σεξουαλική του ζωή.

Η απογοήτευση λοιπόν είναι μεγάλη, όταν το αποτέλεσμα δεν είναι το αναμενόμενο. Εκείνη ακριβώς τη στιγμή αναδεικνύεται η σημασία ύπαρξης μιας εγγύησης για τον αριθμό των τριχοθυλακίων που μεταφέρονται, αλλά και τον αριθμό των τριχοθυλακίων που επαναφυτρώνουν μετά τη μεταμόσχευση μαλλιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέχρι πρότινος δεν υπήρχε κάποιο αξιόπιστο εργαλείο βάσει του οποίου να αποδεικνύεται στους ασθενείς ο αριθμός των τριχοθυλακίων που μεταφέρονται και επαναφυτρώνουν μετά τη μεταμόσχευση μαλλιών. Συνεπώς, πολλοί ήταν εκείνοι που αισθάνονταν παραπλανημένοι, αφού κυριαρχούσε μέσα τους η καχυποψία ότι δεν τους είχαν μετεμφυτευθεί όσα τριχοθυλάκια είχαν συμφωνήσει και είχαν πληρώσει, ή ότι τα μεταμοσχευμένα τριχοθυλάκια είχαν επαναφυτρώσει σε μικρό ποσοστό.

Η τριχοσκόπηση ξεδιαλύνει τις υποψίες

Και πράγματι, οι υποψίες αυτές επιβεβαιώνονται καθημερινά από δερματολόγους εξειδικευμένους στην τριχοσκόπηση, που μελετάνε αναλυτικά τα αποτελέσματα πολλών μεταμοσχεύσεων μαλλιών. Με την εξέταση της τριχοσκόπησης, που βασίζεται σε ένα εξελιγμένο επιστημονικό λογισμικό, μπορεί να καταγραφεί ανά πάσα στιγμή ο αριθμός των μεταμοσχευμένων τριχοθυλακίων, καθώς και ο αριθμός των τριχοθυλακίων που έχουν επαναφυτρώσει.

Είναι η μοναδική εξέταση που μπορεί να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις υποψίες για φτωχή μεταφορά τριχοθυλακίων ή φτωχή επαναφύτρωσή τους. Η τριχοσκόπηση δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφιβολίας, αφού η καταμέτρηση των τριχοθυλακίων πραγματοποιείται με αυτοματοποιημένο τρόπο, και μάλιστα ανά τετραγωνικό εκατοστό του τριχωτού της κεφαλής. Δυστυχώς, είναι σύνηθες φαινόμενο σε άτομα που έχουν κάνει μεταμόσχευση μαλλιών, να διαπιστώνεται ότι δεν τους εμφυτεύθηκε ή δεν επαναφύτρωσε ο αριθμός τριχοθυλακίων της αρχικής συμφωνίας που είχαν κάνει και είχαν πληρώσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Η υπεροχή της «Τριχοσκοπικά Ελεγχόμενης FUE»

Πλέον, υπάρχει μία νέα μέθοδος μεταμόσχευσης μαλλιών, που καθιστά δυνατή μία ξεκάθαρη συμφωνία από την αρχή μέχρι το τέλος, σε ό,τι αφορά στον αριθμό των τριχοθυλακίων που θα μεταμοσχευθούν και θα επαναφυτρώσουν. Η «Τριχοσκοπικά Ελεγχόμενη FUE» είναι η μοναδική μέθοδος που μπορεί να εγγυηθεί για τον αριθμό των εκφυόμενων τριχοθυλακίων.

Χάρη στην εξέταση της τριχοσκόπησης, αναλύονται λεπτομερώς οι δυνατότητες της δότριας περιοχής και οι ανάγκες της λήπτριας, και σχεδιάζεται προσεχτικά η μεταμόσχευση μαλλιών έτσι ώστε η κατανομή των τριχοθυλακίων να γίνει με τέτοιο τρόπο που να προσφέρει το βέλτιστο αισθητικό αποτέλεσμα.

Ο ακριβής αριθμός των τριχοθυλακίων που μετεμφυτεύονται, καθώς και ο αριθμός των τριχοθυλακίων που επαναφυτρώνουν μπορεί να διαπιστωθεί ανά πάσα στιγμή μετά τη μεταμόσχευση μαλλιών. Οι αυτοματοποιημένες μετρήσεις και οι συγκριτικές εικόνες «πριν και μετά» τη μεταμόσχευση μαλλιών δεν αφήνουν περιθώρια για αμφιβολίες. Στην περίπτωση μάλιστα που διαπιστωθεί ότι κάποια τριχοθυλάκια δεν επαναφύτρωσαν (πέραν μιας μικρής φυσικής αποδεκτής απόκλισης της τάξεως του 5%), πραγματοποιείται συμπληρωματική FUE χωρίς χρέωση στο πλαίσιο της εγγύησης «Guarantee per follicle» που λαμβάνουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι.

Όσο για τη φυσικότητα του αποτελέσματος, αυτή είναι εγγυημένη χάρη στον τρόπο λήψης των τριχοθυλακίων που γίνεται με την εξαγωγή μεμονωμένων τριχοθυλακίων (μέθοδος FUE) και όχι λωρίδας δέρματος (μέθοδος Strip). Η μέθοδος πραγματοποιείται χωρίς πόνο, χωρίς ράμματα και χωρίς την ανάγκη αποχής από τις καθημερινές δραστηριότητες. Το αποτέλεσμα είναι απολύτως φυσικό και δεν μένουν ουλές ή σημάδια που να προδίδουν τη διαδικασία που προηγήθηκε. Είναι το αποτέλεσμα που αναζητεί όποιος ενδιαφέρεται για μία μεταμόσχευση μαλλιών που θα του αλλάξει την εικόνα και την ψυχολογία μόνο προς το καλύτερο.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την «Τριχοσκοπικά Ελεγχόμενη FUE» μπορείτε να διαβάσετε εδώ: www.iqhair.com ή να παρακολουθήσετε το σχετικό βίντεο https://www.youtube.com/watch?v=9ldWAaplArY

Δρ. Χριστόφορος Τζερμιάς
Δερματολόγος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης