Το Κέντρο Αριστείας Jean Monnet του Τμήματος Ναυτιλιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς, σε συνεργασία με το Γραφείο Πληροφόρησης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, θα πραγματοποιήσει το ετήσιο συνέδριο του με την διενέργεια δύο σημαντικών εκδηλώσεων, στο πλαίσιο σειράς δραστηριοτήτων που διοργανώνει κατά την διάρκεια του Ακαδημαϊκού Έτους 2013-2014.

Η πρώτη εκδήλωση αφορά την ενότητα των Διευρωπαϊκών Δικτύων Μεταφορών, την Γαλάζια Ανάπτυξη και την Ενιαία Θαλάσσια Πολιτικής της Ε.Ε. 
Το Κέντρο Αριστείας Jean Monnet έχει την χαρά και την τιμή να φιλοξενήσει στο βήμα του ως εισηγητές τον Δ/ντή Ναυτιλιακής Πολιτικής και Ανάπτυξης του ΥΝΑ Πλοίαρχο του Λ.Σ. κ. Αγησίλαο Αναστασάκος και τον Έλληνα Ευρωβουλευτή κ. Σπύρος Δανέλλη. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 27/5 στο Αμφιθέατρο “CERES”, Ακτή Μιαούλη 69 από τις 18.00 έως τις 21.00.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η δεύτερη εκδήλωση με θέμα «Η Ανάδειξη του Πειραιά ως Διεθνές Κέντρο Ναυτιλιακών Υπηρεσιών» θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης «Ποσειδώνια 2014», την Παρασκευή 6/6 από τις 11.00 έως τις 14.00, στο Seminar Room 2 του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου «Metropolitan Expo» στην ευρύτερη περιοχή του Διεθνούς Αερολιμένα «Ελ. Βενιζέλος».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης