Μια απίστευτη καταγγελία ήρθε στο φως από ακροατή στο ραδιόφωνο του Σκάι.
Σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα η παραλία του Καβουρίου, μια από τις πολυσύχναστες παραλίες της Αττικής την οποία επισκέπτονται τους καλοκαιρινούς μήνες και όχι μόνο χιλιάδες λουόμενοι, ήταν γεμάτη σκουπίδια και πίσσα!

Όπως μάλιστα είπε ο ακροατής, πιθανά η ρύπανση να προκλήθηκε από πλοία του αγκυροβολίου Πειραιά.
Παρόμοιες καταγγελίες έχουν γίνει και στο παρελθόν όχι μόνο από ακροατές και κατοίκους της περιοχής, αλλά και από τους Δημάρχους του Παλαιού Φαλήρου και της Γλυφάδας.
Όπως είναι φυσικό για άλλη μια φορά εγείρεται το θέμα της επιτήρησης των πλοίων που προσεγγίζουν το λιμάνι του Πειραιά για την αποτελεσματικότερη προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος, αλλά και την πιστή εφαρμογή της περιβαλλοντικής νομοθεσίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπάρχει η νομοθεσία, υπάρχουν και οι κατάλληλες εταιρείες απορρύπανσης στον Πειραιά, που η δουλειά τους είναι αυτή. Η αποτροπή δηλαδή της εικόνας σαν αυτή της παραλίας του Καβουρίου σήμερα.
Ας ελπίσουμε ότι το ΥΕΝ θα δει άμεσα το θέμα και θα φροντίσει ώστε την ώρα που χιλιάδες αθηναίοι οι οποίοι δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να εκδράμουν σε κάποιοι νησί και θα επιλέξουν τις κοντινές παραλίες της Αττικής να μην αντικρύσουν ίδια εικόνα με σκουπίδια και πίσσες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης