Η 2K Sports και η Euroleague υπέγραψαν πριν από μερικές μέρες μια συμφωνία βάση της οποίας οι κορυφαίες Ευρωπαϊκές ομάδες μπάσκετ θα συμπεριληφθούν στο επερχόμενο ΝΒΑ 2Κ14.
Ο Jordi Bertomeu, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Euroleague Basketaball δήλωσε επί θέματος: “Είμαστε εξαιρετικά περήφανοι για την συνεργασία μας με την 2Κ Sports, καθώς μας δίνεται η ευκαιρία να παρουσιάσουμε τις ομάδες μας και τους παίχτες μας στο καλύτερο basketball video game”. Όπως είναι αναμενόμενο η είδηση αυτή έχει σημαντική βαρύτητα για τους Έλληνες φίλους του μπάσκετ, καθώς για πρώτη φορά θα έχουμε την δυνατότητα να απολαύσουμε τις δύο κορυφαίες Ελληνικές ομάδες, τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, απέναντι στα μεγαθήρια του NBA.
Δείτε αναλυτικά τους 14 Ευρωπαϊκούς συλλόγους που θα προστεθούν στο NBA 2K14:
– Alba Berlin
– FC Barcelona
– Real Madrid
– CSKA Moscow
– EA7 Emporio Armani Milano
– Montepaschi Siena
– Fenerbahçe Ülker Istanbul
– Anadolu Efes Istanbul
– Olympiacos Piraeus
– Panathinaikos Athens
– Maccabi Electra Tel Aviv
– Zalgiris Kaunas
– Unicaja Málaga
– Laboral Kutxa Vitoria
Το NBA 2K14 θα κυκλοφορήσει στις 4 Οκτωβρίου για PC, PS3 και Xbox 360, χωρίς ακόμη να έχει ανακοινωθεί η ακριβής ημερομηνία διάθεσης για PS4 και Xbox One.

