Ο ιταλικός αερομεταφορέας Alitalia και η αεροπορική εταιρία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Etihad βρίσκονται στην τελική φάση μιας «γόνιμης διαπραγμάτευσης», έκανε γνωστό ο διευθύνων σύμβουλος της Alitalia, Γκαμπριέλε Ντελ Τόρκιο, μιλώντας στην δημόσια ραδιοφωνία Rai.
Διακηρυγμένος στόχος είναι η αγορά μέρους του πακέτου μετοχών της ιταλικής εταιρίας από την Εthad, μετά το ναυάγιο των σχετικών επαφών με τον όμιλο Air France-KLM.
«Στηρίζουμε την επίτευξη συμφωνίας και είμαι βέβαιος πως όσοι μπορούν να επηρεάσουν τις σχετικές εξελίξεις στην Ιταλία θα προσφέρουν και αυτοί τη στήριξή τους» δήλωσε ο επικεφαλής της ιταλικής κυβέρνησης Ενρίκο Λέτα από το Αμπού Ντάμπι, όπου πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη.
Πηγή: ΑΠΕ

