Από τον προηγούμενο Φεβρουάριο είναι single και είναι έτοιμη για μια νέα σχέση. Για την ακρίβεια, η Rihanna δήλωσε πως ψάχνει έναν άνδρα αρκετά «προικισμένο». Η διάσημη τραγουδίστρια είναι έτοιμη να φλερτάρει και πάλι, αλλά παραδέχθηκε πως δεν ενδιαφέρεται για άνδρες που δεν είναι αξιόλογοι… στο κρεβάτι.

Σε συνέντευξή της δήλωσε: «Πρέπει να είναι καλός στο κρεβάτι και το μέγεθος μετράει. Καταλαβαίνετε τι εννοώ; Η εσωτερική ομορφιά εννοείται πως μετράει, αλλά χωρίς ένα μεγάλο «παιχνίδι» δεν έχει πλάκα. Προς το παρόν, δεν θέλω σοβαρή σχέση, θέλω να περνάω καλά».

Παρόλο που έχει αρχίσει να ψάχνει για σύντροφο, προσέχει πάρα πολύ σε ποιον δίνει το τηλέφωνό της: «Μου αρέσει που φλερτάρω αυτή την περίοδο. Είμαι μόνη και απολαμβάνω την ελευθερία μου. Αλλά δεν δίνω όπου και όπου το τηλέφωνό μου. Βγαίνω ραντεβού και ελέγχω εξονυχιστικά τον κάθε άντρα».

Επίσης, η 21χρονη star αποκάλυψε πως βρίσκει τον συμπρωταγωνιστή της στο νέο της video clip, Jesse Williams, πάρα πολύ sexy!

Διαβάστε επίσης: Η πολυπόθητη επιστροφή

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης