Το υγιεινό, διαιτητικό φαγητό δεν πρέπει να είναι συνώνυμο του… νοσοκομειακού νερόβραστου κοτόπουλου.
Ένας έξυπνος τρόπος για να γίνει πιο νόστιμο το φαγητό είναι το πασπάλισμα με μπαχαρικά, τα οποία κάνουν το φαγητό πιο νόστιμο, ενώ έχουν και άπειρες άλλες ιδιότητες, από το να βοηθούν στην απώλεια βάρους, μέχρις ότου να προστατεύουν από διάφορες παθήσεις.
Κανέλα
Μειώνει το ζάχαρο και την ανταπόκριση της ινσουλίνης στο άμυλο. Προσθέστε την στο πρωινό σας, στα δημητριακά βρώμης ή στον χυμό σας.
Σαφράν
Προσθέτει μια μοναδική γεύση στα αλμυρά πιάτα, ενώ έρευνες δείχνουν ότι αυξάνει το αίσθημα κορεσμού. Με απλά λόγια κόβει την όρεξη.
Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr

