Τον γύρο του κόσμου κάνει ένα σοκαριστικό βίντεο, το οποίο απεικονίζει δύο αστυνομικούς του Σαν Φρανσίσκο να ρίχνουν στο έδαφος έναν άνδρα και στη συνέχεια να ξεσπούν με απίστευτη μανία πάνω του, γρονθοκοπώντας τον και χτυπώντας το κεφάλι του αρκετές φορές με τα γκλοπ.

Ο δράστης ονομάζεται Στάνισλαβ Πετρόφ, και σύμφωνα με τις πληροφορίες που δόθηκαν από την αστυνομία, είχε προηγηθεί μια καταδίωξή του με αυτοκίνητα διάρκειας περίπου 38 λεπτών. Ο Πετρόφ είχε χάσει τον έλεγχο του οχήματός του και είχε πέσει πάνω στο περιπολικό των δύο αστυνομικών. Στη συνέχεια διέφυγε πεζός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δύο αστυνομικοί άρχισαν να τρέχουν πίσω του και όταν εκείνος σταμάτησε -πιθανότατα λόγω κούρασης- έπεσαν επάνω του. Αντί ωστόσο να τού περάσουν χειροπέδες, τόν χτύπησαν βίαια: Όπως φαίνεται στο υλικό, ο ένας κρατά τον Πετρόφ στο έδαφος, και ο άλλος τόν χτυπά με απίστευτη δύναμη με το γκλοπ του.

Προσοχή: Ακολουθούν σκληρές εικόνες

Οι αρχές του Σαν Φρανσίσκο δήλωσαν έκπληκτες από την βιαιότητα της πράξης, καθώς όπως είναι εμφανές, ο δράστης δεν αντιστάθηκε κατά τη σύλληψή του. Όπως μάλιστα υποστηρίζουν, είναι προφανές ότι δεν θέλουν να τον ακινητοποιήσουν, αλλά να τον τιμωρήσουν για ότι είχε συμβεί πριν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε επίσημη ανακοίνωσή της ωστόσο, η Αστυνομία φαίνεται μάλλον να καλύπτει τους δύο αστυνομικούς, καθώς δεν παίρνει θέση, ούτε επιβεβαιώνει αν θα υπάρξει διοικητικός έλεγχος εναντίον των δύο δραστών.

Ο Πετρόφ σύμφωνα με πληροφορίες νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο του Σαν Φρανσίσκο, σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης