Είναι γνωστό ότι οι παπαγάλοι… παπαγαλίζουν ό,τι ακούνε. Όταν όμως η Μελίσα Τοντ από το Λάνκασιρ της Μ. Βρετανίας αγόρασε τον Τσάρλι, δεν φανταζόταν ότι θα είχε πρόβλημα να τον παρουσιάσει… στους καλεσμένους της στο σπίτι της.

Και αυτό γιατί ένας προηγούμενος ιδιοκτήτης του Τσάρλι, του είχε μάθει μερικές… πολύ κακές λέξεις, τις οποίες έχετε ακούσει κατά κόρον στις ταινίες.

Παρά την… αθυροστομία του όμως, η Μελίσα λάτρεψε τον Τσάρλι και όταν αυτός χάθηκε πριν από μερικές μέρες, εκείνη στενοχωρήθηκε πολύ και τον ψάχνει παντού.

Όχι τίποτα άλλο, αλλά αν δεν βρεθεί εγκαίρως, ο Τσάρλι ενδέχεται να χάσει την δεύτερη εμφάνισή του σε τηλεοπτική εκπομπή, όπου έκανε διάφορα άλλα κόλπα, εκτός από το να… βρίζει διαρκώς!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης