Δύο νέα παιδιά έχασαν τη ζωή τους στην λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ύψος της Ζεφύρου, όταν το Smart στο οποίο επέβαιναν, έπεσε με ταχύτητα στη νησίδα στη διασταύρωση που οδηγεί προς τη λεωφόρο Συγγρού, στη θέση «Ψαλίδι». Δυστυχώς, το συμβάν έγινε την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου, λίγα λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα, όμως δεν έγινε γνωστό στον Τύπο, και το αποκαλύπτει το zougla.gr με πληροφορίες και φωτογραφίες που αποκόμισε από την τοπική ιστοσελίδα notia.gr.

Το όχημα των άτυχων νεαρών, 21 και 24 ετών, κατέληξε έπειτα από σφοδρή σύγκρουση στις μπάρες του οδοστρώματος με αποτέλεσμα οι νεαροί να χάσουν τη ζωή τους. Τα θύματα μεταφέρθηκαν στο Τζάνειο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι νεαροί δεν φορούσαν ζώνες ασφαλείας ενώ το όχημά τους κινούταν με μεγάλη ταχύτητα. Ο δίδυμος αδερφός ενός εκ των θυμάτων, επέβαινε σε όχημα που ακολουθούσε το Smart, και δυστυχώς διαπίστωσε ο ίδιος το τραγικό συμβάν.

Το τροχαίο έχει καταγραφεί από τις κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας, μάλιστα μία από αυτές βρίσκεται ακριβώς πάνω στη νησίδα. Οι οικείοι των θυμάτων αναμένουν την πραγματογνωμοσύνη που θα ρίξει φως στα ακριβή αίτια του δυστυχήματος το επόμενο διάστημα, καθώς και το υλικό των καμερών.

Τα δύο θύματα ήταν κάτοικοι της Καλλιθέας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Η ΕΛ.ΑΣ. επισημαίνει ότι το γεγονός ότι οι δρόμοι αδειάζουν, λόγω των περιοριστικών μέτρων, δεν πρέπει να αποτελεί αιτία και αφορμή για την υπέρβαση των ορίων ταχύτητας, καθώς ο κίνδυνος σοβαρού τροχαίου ελλοχεύει είτε υπάρχουν άλλα ΙΧ στον δρόμο είτε όχι.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης