Θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην ΑΕΚ και να καλύψει το κενό που άφησε στην Ένωση η αποχώρηση του Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς δήλωσε ο Βαγγέλης Μόρας. Ο Έλληνας αμυντικός τόνισε ωστόσο ότι βασική προϋπόθεση είναι να ικανοποιηθεί στο οικονομικό μέρος, ενώ για να προχωρήσει η περίπτωσή του θα πρέπει να συναινέσει και η Μπολόνια.
«Ο ατζέντης μου χειρίζεται τα μεταγραφικά θέματα. Αν η ΑΕΚ καλύψει τις οικονομικές απαιτήσεις μου, τότε ευχαρίστως έρχομαι. Δεν έχω κανένα πρόβλημα επιστροφής μου στην Ελλάδα, αρκεί βέβαια να καλυφθώ οικονομικά», δήλωσε, ενώ πρόσθεσε πως δεν γνωρίζει αν ευσταθούν κάποιες φήμες πως η «Ένωση» έχει προσεγγίσει ή ακόμη έχει ήδη συμφωνήσει με την ιταλική ομάδα: «Δεν γνωρίζω για συμφωνία της ΑΕΚ και της Μπολόνια. Μπορεί να υπάρχει και να μην είμαι ενήμερος. Μπορεί λοιπόν η ΑΕΚ να επικοινωνήσει με τον εκπρόσωπό μου και να μιλήσουν μαζί του για μένα. Εγώ προσωπικά δεν έχω κάποια ενόχληση», είπε στο «aek365» ο Μόρας.
Να σημειωθεί ότι από την άλλη, ο άλλο μεταγραφικός «στόχος» της ΑΕΚ, ο Σωτήρης Κυργιάκος δε φαίνεται διατεθειμένος να επιστρέψει στην Ένωση.

