Ανακοίνωση για τον απολογισμό του έργου του δημάρχου Αθηναίων, Νικήτα Κακλαμάνη, εξέδωσε ο υποψήφιος για το ίδιο αξίωμα στις εκλογές του Νοεμβρίου, Γιώργος Καμίνης.

Όπως αναφέρει σε αυτήν ο κ. Καμίνης, «χρειάζεται μεγάλη ικανότητα να περιγράψεις το Τίποτα σε 120 σελίδες. Την διαθέτει αυτή την ικανότητα ο κ. Κακλαμάνης όπως προκύπτει από τον απολογισμό του “έργου” του που δόθηκε χτες στη δημοσιότητα».

Ο κ. Καμίνης κατηγορεί τον κ. Κακλαμάνη ότι «ζει σε έναν εικονικό κόσμο» και «αδυνατεί, έστω και την τελευταία στιγμή, να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων».

Προαναγγέλλει, τέλος, ότι από 1ης Νοεμβρίου θα διερευνηθούν οι καταγγελίες ότι «αυτό το 120σελιδο Τίποτα χρηματοδοτήθηκε από τον Δήμο και όχι από τον συνδυασμό του κ. Κακλαμάνη».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης