Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης
Ένα απίστευτο συμβάν έλαβε χώρα πριν λίγες ημέρες στη Λεωφόρο Αθηνών, και πιο συγκεκριμένα, λίγο πριν το Δάσος του Χαϊδαρίου.
Ο οδηγός στάθμευσε για λίγο το όχημά του, αλλά ξέχασε να δέσει το χειρόφρενο. Έτσι, το Ι.Χ. “ξύπνησε¨ και άρχισε να κινείται, διασχίζοντας όλη την Λεωφόρο Αθηνών κάθετα, περνώντας μάλιστα και το διαχωριστικό διάζωμα, βρισκόμενο στο αντίθετο ρεύμα. Ευτυχώς, λόγω του ότι ήταν αρκετά πρωινή η ώρα, και η κίνηση ήταν αραιή, τα διερχόμενα αυτοκίνητα κατάφεραν να το αποφύγουν.
Ο ιδιοκτήτης κατάφερε να «φτάσει» το αυτοκίνητό του, αφού εκείνο σταμάτησε στην απέναντι μεριά (πέφτοντας πάνω σε έναν κάδο και μία βιτρίνα καταστήματος), ευτυχώς αποφεύγοντας όλα τα υπόλοιπα οχήματα του δρόμου.

