Το μεγαλύτερο ναυτικό σαλόνι ανοίγει από αύριο τις πύλες του και θα αρχίσει να υποδέχεται το κοινό στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, που βρίσκεται στην περιοχή του αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος.
Με το σλόγκαν «Προσιτές αποδράσεις για όλους», η έκθεση θα φιλοξενήσει όλα τα νέα προϊόντα θαλάσσης για 9 ημέρες, από τις 16 έως και τις 24 Οκτωβρίου. Στο 32ο διεθνές ναυτικό σαλόνι οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν από κοντά ιστιοπλοϊκά σκάφη και cruisers, φουσκωτά, ταχύπλοα, βάρκες, μηχανές σκαφών, αξεσουάρ, εξοπλισμό, ηλεκτρονικά συστήματα, προϊόντα συντήρησης αλλά και είδη κατάδυσης, ψαρέματος και θαλάσσιων σπορ.
Τα εγκαίνια θα πραγματοποιήσει ο υπουργός Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας, Γιάννης Διαμαντίδη,ς το Σάββατο 16 Οκτωβρίου και ώρα 18.30.
