Ο γιος του Πολ Μακάρτνεϊ προκάλεσε αίσθηση σήμερα, αποκαλύπτοντας στο BBC ότι τα τέσσερα παιδιά των Beatles εξετάζουν το ενδεχόμενο σχηματισμού ενός συγκροτήματος κατ’ εικόνα των θρυλικών «Σκαθαριών».
Ο Τζέιμς Μακάρτνεϊ, 34 ετών, δήλωσε ότι ο Σον, ο γιος του Τζον Λένον, ο Ντάνι, γιος του Τζορτζ Χάρισον, ο Ζακ Στάρκι, γιος του Ρίνγκο Σταρ, και ο ίδιος εξετάζουν το ενδεχόμενο να σχηματίσουν ένα γκρουπ το οποίο θα ονομάζεται «The Beatles-The Next Generation» (Μπιτλς – η επόμενη γενιά).
Οι τέσσερις απόγονοι των Beatles -ακολουθώντας τα χνάρια των γονιών τους- κάνουν μουσική καριέρα. Ο Σον Λένον είναι τραγουδιστής-τραγουδοποιός με έδρα τη Νέα Υόρκη. Ο Ντάνι Χάρισον έχει δημιουργήσει το δικό του συγκρότημα τους «thenewno2», με τον Όλιβερ Χεκς.
Ο Zακ Στάρκι είναι ντράμερ, όπως και ο πατέρας του, Ρίνγκο Σταρ, και έχει παίξει με τους Who και τους Oasis.
Δείτε το video με τις δηλώσεις του:
Eπιμέλεια: Μυρτώ Τσάβαλου

