Τρεις Αλβανοί ηλικίας 20, 21 και 33 ετών αντίστοιχα έπεσαν χθες αργά το βράδυ στα χέρια των ανδρών της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Λαθρομεταναστών, με την κατηγορία της διακίνησης πλαστών χαρτονομισμάτων.

Οι συλληφθέντες είχαν ορίσει από ημέρες ραντεβού με υποψήφιο πελάτη, ο οποίος επρόκειτο να δώσει το ποσό των 4.000 ευρώ για να πάρει συνολικά 10.000 ευρώ σε πλαστά χαρτονομίσματα των 20, 50, και 100 ευρώ.

Όμως για κακή τους τύχη ως πελάτης εμφανίστηκε αστυνομικός, ο οποίος τους έδωσε το συμφωνηθέν ποσό σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα και στη συνέχεια συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω από τους υπόλοιπους άνδρες της Αστυνομίας, οι οποίοι βρίσκονταν στο σημείο.

Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε αργά το βράδυ στην συμβολή των οδών Χρυσοστόμου Σμύρνης και Ιακωβάτων στα Πατήσια.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι συλληφθέντες ανήκουν σε κύκλωμα διακίνησης πλαστών χαρτονομισμάτων, το οποίο δραστηριοποιείται στη Βουλγαρία.

Οι τρεις συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν τη Δευτέρα στον εισαγγελέα.

   

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης