Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Μία ομάδα είχε μείνει για να μας παρουσιάσει τα χρώματά της για το 2022 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Το πρωτάθλημα MotoGP αρχίζει στις 4-6 Μαρτίου στο Κατάρ.MotoGP και αυτή δεν ήταν άλλη από την δορυφορική Ducati του Valentino Rossi. Η Mooney VR46 αποφάσισε τελικά να μας δείξει τον σχεδιασμό στις μοτοσικλέτες της με τον οποίο θα παρουσιαστεί στο MotoGP τη νέα σεζόν και όπως μπορείτε να φανταστείτε το κίτρινο δεν λείπει από την χρωματική παλέτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο Pesaro της Ιταλίας έγινε η παρουσίαση της ομάδας με τους αναβάτες Marco Bezzecchi και Luca Marini να αποκαλύπτουν τις αγωνιστικές Ducati με τις οποίες θα αγωνιστούν το 2022. Το μαύρο είναι εκείνο που κυριαρχεί στον χρωματισμό των μοτοσικλετών και συνοδεύεται από κίτρινο, πορτοκαλί και γκρι σε ένα αποτέλεσμα το οποίο δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στο grid του MotoGP.

Μια GP22 και μια GP21 θα έχει στη διάθεσή της ομάδα του Rossi.

Διευθυντής της ομάδας θα είναι ο Uccio, καλός φίλος του “Γιατρού”

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ιδιοκτήτης της ομάδας θα είναι φυσικά ο Valentino Rossi, ενώ το ρόλο του αγωνιστικού διευθυντή έχειΘυμίζουμε ότι ο Rossi θα αγωνιστεί σε πρωτάθλημα αυτοκινήτων GT το 2022. αναλάβει ο Pablo Nieto. Την ομάδα θα διευθύνει ο καλός φίλος του Rossi, Alessio Salucci, ενώ η Mooney VR46 θα έχει στη διάθεση της μια εργοστασιακή GP22 για τον Luca Marini και μια περσινή GP21 για τον Bezzecchi.

Ο Valentino Rossi δεν θα μπορούσε παρά αν είναι περήφανος για το καινούριο αυτό κεφάλαιο στην καριέρα του. Ο Ιταλός τόνισε μεταξύ άλλων: “Έχει περάσει καιρός από τότε που κάναμε το ντεμπούτο μας στην Moto3 και τώρα μπαίνουμε στο MotoGP με την ομάδα VR46. Είναι ένα κεφάλαιο που ολοκληρώνεται για εμένα και για όλους όσους έχουν δουλέψει σκληρά και με πάθος για να ολοκληρωθεί αυτό το σχέδιο. Βρισκόμαστε εδώ χάρη στην υποστήριξη των χορηγών μας και καλωσορίζουμε την Mooney. Γνωριστήκαμε στο Ράντζο τον χειμώνα, υπήρξε άμεσα καλή αύρα και τώρα βρισκόμαστε στην σκηνή για να παρουσιάσουμε τις πολύ όμορφες μοτοσικλέτες μας”.

Ο Luca Marini είναι ο... παλιός της ομάδας.

Η Mooney VR46 θα έχει και ομάδα στην Moto2 για το 2022. Οι μοτοσικλέτες που θα χρησιμοποιήσει είναι τις Kalex, ενώ οι αναβάτες θα είναι οι Celestino Vietti και Niccolo Antonelli.

Δείτε την παρουσίαση της ομάδας Mooney VR46 Ducati.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στα κόκκινα της Ducati ο Bagnaia μέχρι το 2024

Το MotoGP όπως δεν το έχουμε ξαναδεί

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης