Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Dorna και η FIM έδωσαν στη δημοσιότητα την λίστα συμμετοχών για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Το νούμερο #41 του Περιστερά ήταν ήδη πιασμένο από τον Marc Garcia.Supersport 300 του 2022. Προς τέρψη των Ελλήνων φίλων των αγώνων μοτοσικλέτας είδαμε το όνομα του Γιάννη Περιστερά να φιγουράρει ανάμεσα στους 30 συμμετέχοντες με τον νεαρό Έλληνα αναβάτη να έχει πάρει το νούμερο 81!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Περιστεράς είναι ανάμεσα στους τρεις αναβάτες που πήραν το εισιτήριο για το WSSP300 από το Yamaha R3 bLU cRU European Cup. Ο 16χρονος αναβάτης θα αγωνιστεί με την ομάδα της ProGP Racing με μοτοσικλέτα Yamaha R3, ενώ θα έχει ομόσταβλο τον έμπειρο Gabriele Mastroluca. Οι υπόλοιποι δύο αναβάτες που πήραν το εισιτήριο για το WSSP300 από το Yamaha R3 Cup ήταν ο Iker Garcia ο οποίος κέρδισε τον θεσμό και ο Fanton Seabright.

Το ταξίδι ξεκινάει για τον Έλληνα αναβάτη!

Στο Aragon της Ισπανίας ο πρώτος αγώνας τον Απρίλιο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Supersport 300 το 2022 θα πάρουν μέρος 30 αναβάτες από 11 χώρες. Στη Ο θεσμός του WSSP300 έχει αναβαθμιστεί σημαντικά και αναδεικνύει κορυφαία ταλέντα.διάρκεια του θεσμού θα επιτρέπονται δύο έκτακτες συμμετοχές στους 8 διπλούς αγώνες οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν από τον Απρίλιο μέχρι τον Οκτώβριο. Τη μερίδα του λέοντος στις μοτοσικλέτες θα έχει η Kawasaki με 17 Ninja 400 στο grid. Η Yamaha το 2022 θα έχει στο grid 12 αγωνιστικές R3 οι οποίες παρότι υστερούν σε τελική ταχύτητα έναντι των Kawasaki, είναι πιο γρήγορες στις στροφές.

Ο Γιάννης Περιστεράς το 2022 θα αγωνιστεί με την Yamaha R3 και το νούμερο 81 πάνω της. Θα είμαστε κοντά στις προσπάθειες του Έλληνα αναβάτη και ελπίζουμε να απολαύσει αυτό το ταξίδι, να αποκτήσει εμπειρίες και να ξεδιπλώσει το ταλέντο του που θα του φέρει επιτυχίες.

Η λίστα συμμετοχών του WSSP300 2022 ΕΔΩ.

Το κατάστημα Peristeras Tyres θα το βρείτε ΕΔΩ.

Στις δοκιμές του Portimao συνάντησε τον Marc Marquez και τον team manager της Repsol Honda, Santi Hernandez.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επισημοποιήθηκε η συμφωνία ProGP και Περιστερά για το 2022

Ο Περιστεράς στο Παγκόσμιο WorldSSP300 – τεράστια επιτυχία για τον Ελληνικό αθλητισμό

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης