Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Τα δύο κορυφαία παγκόσμια πρωταθλήματα μηχανοκίνητου αθλητισμού στους δύο και τέσσερις τροχούς το Στόχος είναι τα δύο πρωταθλήματα να έρθουν πιο κοντά σε όλους τους τομείς.2021 θα ενώσουν τις δυνάμεις τους. Στόχος είναι να δείξουν σε όλο τον κόσμο ότι δουλεύουν μαζί για να βελτιώσουν το θέαμα και την ασφάλεια σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας που διανύουμε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις δοκιμές του Κατάρ πολλοί αναρωτήθηκαν τι κάνει ένα λογότυπο της Formula 1 στο πίσω μέρος μιας μοτοσικλέτας Ducati της ομάδας Pramac Racing στο MotoGP. Την απορία τους έλυσε ο ίδιος ο ιδιοκτήτης της ομάδας Paolo Campinoti, ο οποίος σχολίασε πως θέλει μαζί με τους επικεφαλής των δύο πρωταθλημάτων να κάνουν γνωστό στον κόσμο ότι συνεργάζονται προκειμένου να πάνε σε άλλο επίπεδο τους δύο θεσμούς.

Αυτό είναι το λογότυπο που τράβηξε τα βλέμματα στο Κατάρ.

Τρεις φίλοι θέλουν να φέρουν κοντά τα δύο πρωταθλήματα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μαζί, λοιπόν, με τον Carmelo Ezpeleta, CEO της Dorna, και τον Stefano Domenicalli, CEO της F1, ο MotoGP και F1 έχουν ανεβάσει το επίπεδο στο θέαμα, την ασφάλεια και την ποιότητα.Campinoti και η Pramac Racing θα προσπαθήσουν να φέρουν κοντά τους φίλους των δύο πρωταθλημάτων προκειμένου να απολαύσουν το θέαμα που προσφέρουν και την κορυφαία τεχνολογία που εξελίσσουν χρόνο με τον χρόνο.

Να θυμίσουμε ότι ο Stefano Domenicalli ήταν για πολλά χρόνια επικεφαλής της Ferrari στην F1 και έπειτα επικεφαλής της Lamborghini. Η ομάδα της Pramac επί των ημερών του ντύθηκε στα χρώματα της Lamborghini τις δύο τελευταίες χρονιές στο Mugello δείχνοντας τον στενό δεσμό που έχουν οι δύο πλευρές.

Στο Mugello η Pramac Racing ντύθηκε στα χρώματα της Lamborghini.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ταχύτερος ο Quartararo με Yamaha στις πρώτες δοκιμές MotoGP

Παρουσιάστηκε η πρωταθλήτρια Suzuki Ecstar MotoGP

Με πολλές αλλαγές η νέα RS-GP της Aprilia στο MotoGP

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης