Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η KTM βάζει τον πήχη πολύ ψηλά για το 2021 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP καθώς γλυκοκοιτάζει τον τίτλο. Πέρυσι το αυστριακό εργοστάσιο έκανε καταπληκτικές εμφανίσεις κατακτώντας τρεις νίκες και ανεβαίνοντας πέντε φορές στο βάθρο των νικητών, κάτι το εντυπωσιακό αν αναλογιστούμε πως η KTM μπήκε στο MotoGP μόλις το 2017.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι απαιτήσεις και οι προσδοκίες λοιπόν έχουν αυξηθεί για τους «πορτοκαλί» με αποτέλεσμα να κάνουν Για να κερδίσεις στο MotoGP θα πρέπει να τα βάλεις με μεγαθήριαόνειρα πλέον και για τίτλο. Ο Stefan Pierer, CEO της KTM, μιλώντας στο γερμανικό Speedweek, υπογράμμισε πως το 2021 θα είναι ξεκάθαρος στόχος ο τίτλος για τον οποίο θα παλέψουν: «Έχουμε πλέον την τεχνολογική βάση να προσφέρουμε σε διαφορετικούς αναβάτες τη δυνατότητα να κερδίσουν», είπε το αφεντικό της KTM και πρόσθεσε: «Ο στόχος μας την επόμενη χρονιά είναι να παλέψουμε για τον τίτλο και αν είναι δυνατόν να τον κατακτήσουμε».

Η KTM την επόμενη χρονιά στην εργοστασιακή της ομάδα θα έχει αναβάτες τους Brad Binder και Miguel Oliveira, ενώ στη δορυφορική της ομάδα θα έχει τους Danilo Petrucci και Iker Lecuona.

Για μεγάλα πράγματα ετοιμάζεται η KTM το 2021

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χαράζει τη δική της πορεία στις τεχνικές λύσεις

Η RC16 αγωνιστική μοτοσικλέτα της KTM είχε ως βασικό χαρακτηριστικό της το 2020 τον πανίσχυρο κινητήρα της. Από τεχνολογικής πλευράς ακολουθεί τον δικό της δρόμο όσον αφορά το πλαίσιο έχοντας χωροδικτύωμα που κανείς άλλος κατασκευαστής δεν έχει, ενώ οι αναρτήσεις είναι της WP, ιδιοκτησίας KTM. O κινητήρας είναι V4 με απόδοση που υπολογίζεται πάνω από 260 ίππους, ενώ φέτος παρουσίασε και νέα αεροδυναμικά βοηθήματα ακολουθώντας τα μεγάλα εργοστάσια.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης