Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Βόμβα έπεσε στα paddock του MotoGP καθώς ανακοινώθηκε ότι ο Marc Marquez δεν θα πάρει μέρος στο Δεν σταματάει η ταλαιπωρία για τον Ισπανό αναβάτη της Honda.Grand Prix του Portimao. Ο Ισπανός πρωταθλητής της Repsol Honda σε προπόνηση που έκανε το περασμένο Σάββατο με μοτοσικλέτα motocross, σημείωσε πτώση με αποτέλεσμα να χτυπήσει δυνατά το κεφάλι του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αμέσως, μεταφέρθηκε στο ιατρικό κέντρο όπου υποβλήθηκε σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις. Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε πάθει ελαφριά διάσειση και ξεκίνησαν την καθημερινή παρακολούθηση. Μέχρι την Τρίτη 2/11 ο Marquez ακόμα δεν αισθανόταν άνετα με αποτέλεσμα να ενημερώσει την ομάδα ότι δεν μπορούσε να πάρει μέρος στον αγώνα της Πορτογαλίας.

Με τον αγώνα του Portimao, ο Marquez θα έχει χάσει τρεις αγώνες φέτος!

Δεν σταματάει η… ανηφόρα για τον Marquez

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι γιατροί συνέστησαν τον Marquez να ξεκουραστεί και να μη ρισκάρει κάτι διότι η διάσειση είναι σοβαρή Καιρός είναι να λάβουν σοβαρά υπόψη το θέμα της διάσεισης οι άνθρωποι του MotoGP.υπόθεση, ιδιαίτερα όταν οδηγείς μοτοσικλέτα 280 ίππων με πάνω από 330Km/h στην πίστα. Ο Ισπανός της Honda συνεχίζει λοιπόν να ταλαιπωρεί το σώμα του με τραυματισμούς καθώς μην ξεχνάμε ότι προέρχεται από έναν σοβαρό τραυματισμό στο χέρι που ακόμα τον ταλαιπωρεί.

Η Repsol Honda ακόμα δεν έχει ανακοινώσει αντικαταστάτη για τον Marquez στην Πορτογαλία, ωστόσο δεν αποκλείεται να δούμε τον Stefan Bradl, αναβάτη δοκιμών του HRC, να οδηγεί ξανά τη μοτοσικλέτα της Honda. Το θέμα της διάσεισης πάντως έχει απασχολήσει πολύ τους ανθρώπους του MotoGP διότι δεν το λαμβάνουν σοβαρά υπόψη. Είχαμε δει μάλιστα τον αναβάτη Can Oncun να παθαίνει διάσειση σε δοκιμές στο Austin, να μένει αναίσθητος για δέκα λεπτά και την επόμενη ημέρα οι γιατροί του επέτρεψαν να πάρει μέρος στον αγώνα Moto3. Τα πράγματα όμως πρέπει να αλλάξουν και ο Marquez κάνει την πρώτη κίνηση προς τη σωστή κατεύθυνση.

Ένα απίθανο σώσιμο του Marquez στο Misano.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όταν ο Marc Marquez συνάντησε τον σταρ της Barcelona Ansu Fati

MotoGP Ιταλία: Νικητής ο Marquez, πρωταθλητής ο Quartararo!

Ο Marc Marquez γίνεται δάσκαλος οδήγησης!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης