Επιμέλεια: Μπάμπης Κελάφης 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα αποτελέσματα πωλήσεων του 2022 ανέδειξαν, για 13η συνεχή χρονιά, την Γκοργκολης Α.Ε. ως την 1η εταιρεία με το εκπληκτικό μερίδιο αγοράς 36,1% επί του συνόλου των ταξινομήσεων (ανεξαρτήτως κατηγορίας και κυβισμού).

Η Γκοργκόλης Α.Ε. έχει την ευθύνη της αποκλειστικής διάθεσης των προϊόντων της SYM, της DAYTONA MOTORS, της ZONTES και της QJ MOTOR στην Ελλάδα.

Daytona Maverick 500

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ελληνική εταιρία με έδρα τα Τρίκαλα έχει επίσης αναλάβει την αποκλειστική διάθεση των προϊόντων της SYM στην Ουγγαρία, την Πολωνία, την Κύπρο, την Σερβία, την Αλβανία, το Μαυροβούνιο και το Κόσοβο με παράλληλη εξαγωγική δραστηριότητα και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. 

SYM MAXSYM 400

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Γκοργκόλης ΑΕ είναι η ιστορική εξέλιξη της εταιρείας ΜΕΓΚΟ ΑΒΕΕ, η οποία ιδρύθηκε το 1962 με αντικείμενο την κατασκευή δικύκλων και τρικύκλων μοτοποδηλάτων.

QJ Motors SRT 800

Με αφορμή την μεγάλη αυτή συνεχόμενη επιτυχία η Γκοργκόλης ΑΕ αναφέρει: Από μεριάς μας, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους τους συνεργάτες μας και κυρίως όλους τους πελάτες που μας εμπιστεύτηκαν, για το υψηλό επίπεδο ποιότητας και υπηρεσιών που θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε.

Zontes GK 350

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης