Επιμέλεια: Θάνος Κυλάφης

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες κυκλοφορούν εδώ και αρκετά χρόνια, αλλά μόλις πρόσφατα αρχίσαμε να βλέπουμε ηλεκτρικά δίτροχα να επικεντρώνονται περισσότερο στη διασκέδαση και τις επιδόσεις, παρά στην πρακτικότητα και τη χρησιμότητα. Σίγουρα, εταιρίες όπως η Zero και η Energica έχουν να κάνουν με τις επιδόσεις, αλλά ο αριθμός των πιο απλών και “βαρετών” ηλεκτρικών σκούτερ από την Κίνα υπερβαίνει κατά πολύ τις ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες αυτού του διαμετρήματος.

Παρόλα αυτά, ισχυρές ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες που έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν μια ευχαρίστηση στη διαδρομή έχουν εμφανιστεί αριστερά και δεξιά. Ένα τέτοιο μοντέλο προέρχεται από τη Land Moto με έδρα το Κλίβελαντ του Οχάιο, με τη μορφή του District Scrambler. 


Το Scrambler είναι εξοπλισμένο με ζάντες αλουμινίου δέκα ακτινών, ενώ υπάρχει επίσης ψηλό μπροστινό φτερό και ανάρτηση μεγάλης διαδρομής τόσο μπροστά όσο και πίσω. Ακόμη, διαθέτει ένα τεράστιο πίσω γρανάζι που είναι τέλειο για την μεταφορά της μεγάλης ροπής στον πίσω τροχό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η District Scrambler είναι εφοδιασμένη με έναν ηλεκτροκινητήρα 17 κιλοβάτ, με ισχύ 23 ίππων. Ακόμη πιο εντυπωσιακό, είναι ότι η Land Moto ισχυρίζεται ότι η ροπή φτάνει τα 239 Nm! Αυτή η πολλή ισχύς και, σε συνδυασμό με τη φύση της μοτοσυκλέτας, θα μεταφραστεί σίγουρα σε άγριες βόλτες, ανεξάρτητα από το έδαφος που θα επιλέξετε να οδηγήσετε. Στο πιο ισχυρό ridind mode, η District Scrambler μπορεί να πετύχει ταχύτητες έως και 112 χλμ./ώρα.

Από πλευράς μπαταρίας, η District Scrambler έχει μια μπαταρία CORE 72 volt με δυνατότητα ανταλλαγής. Σύμφωνα με τη Land Moto, αυτή η μπαταρία θα πρέπει να έχει μια αυτονομία 193 χιλιομέτρων με μια μόνο φόρτιση. 
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης