Του Δημήτρη Διατσίδη

Στο διάσημο χιονοδρομικό κέντρο Madonna Di Campiglio στους Δολομίτες των Ιταλικών Άλπεων, ξεκίνησε χθες βράδυ η εκδήλωση Campioni In Pista (Πρωταθλητές στην πίστα), με την οποία η Ducati για πρώτη φορά στην ιστορία της παρουσιάζει μαζί τις εργοστασιακές της ομάδες σε MotoGP & WorldSBK. Άλλωστε ήταν η πρώτη φορά το 2022 που πήρε την ίδια χρονιά το Πρωτάθλημα και στις δύο αυτές κορυφαίες διοργανώσεις του Παγκόσμιου μηχανοκίνητου αθλητισμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O Pecco Bagnaia ιδιαίτερα χαρούμενοςAlvaro Bautista και Michele Rinaldi με τους ανθρώπους των WSBK

Οι Πρωταθλητές της χρονιάς που πέρασε, Pecco Bagnaia (MotoGP) & Alvaro Bautista (WSBK), έφθασαν ιδιαίτερα χαρούμενοι και μαζί τους οι ομόσταυλοί τους Enea Bastianini & Michele Rinaldi. Φυσικά όλη η διοίκηση του Αγωνιστικού τμήματος της εταιρίας ήταν εκεί με επικεφαλής τον μηχανολόγο Gigi Dall’Igna και τους Paolo Ciabatti και Davide Tardozzi σε μεγάλα κέφια και ο δοκιμαστής και οδηγός και Πρωταθλητής Ιταλικών SBK, o Michele Pirro που έκανε σκι με τον CEO Claudio Domenicali.

Ο απεσταλμένος της zougla με τους Πρωταθλητές

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αποκάλυψη των λεπτομερειών των μοτοσυκλετών που βρίσκονται και σε ειδικό χώρο σε κεντρική πλατεία του χιονοδρομικού, θα γίνει σήμερα, ενώ όλοι αναμένουν τον Αγώνα του Σκι που θα γίνει την Τρίτη το πρωί στις πλαγιές του βουνού.

Η zougla.gr είναι το μόνο Ελληνικό μέσον που βρίσκεται στην εκδήλωση, με τον Δημήτρη Διατσίδη να θεωρείται ότι μπορεί να διεκδικήσει μια θέση στο βάθρο του Αγώνα Σκι.

και μοτοσυκλέτες παραγωγής δίπλα στο σημείο που θα γίνει η αποκάλυψη των αγωνιστικών

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης