Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Πριν από μερικούς μήνες η Ecooter είχε παρουσιάσει το νέο της ηλεκτρικό scooter E5 με εξαιρετικά H τιμή της έκδοσης Standard είναι στα 5.780€ και της έκδοσης High Performance στα 6.750€.δυναμικές επιδόσεις και μοναδικό σχεδιασμό. Πλέον το ολοκληρωμένο ηλεκτρικό μοντέλο βρίσκεται στην Ελλάδα και είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις, τη Standard και την High Performance, σε πολύ δελεαστικές τιμές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το κορυφαίο μοντέλο στην γκάμα της Ecooter είναι το E5 High Performance. Πρόκειται για ένα ξεχωριστό scooter με όμορφο σχεδιασμό και κορυφαίες τεχνικές λύσεις. Και για να μπούμε κατευθείαν στο… ψητό, το E5 HP είναι εξοπλισμένο με έναν ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 10,7 ίππων (8kW) και 265 Nm ροπής! Οι επιταχύνσεις είναι κορυφαίες και η τελική ταχύτητα ξεπερνάει τα 100 Km/h, ενώ διαθέτει κιβώτιο ταχυτήτων δύο σχέσεων με γρανάζια και αλυσίδα στη μετάδοση, κάτι που δεν συναντάμε εύκολα σε scooter αυτής της κατηγορίας. Στην απλή έκδοση Standard το E5 διαθέτει κινητήρα με 195Nm ροπής και τελική ταχύτητα στα 80 Km/h.

Άνετο, ευέλικτο και με εξαιρετικές επιδόσεις.

Μπαταρίες Samsung με αυτονομία 200Km!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το E5 είναι εξοπλισμένο με δύο μπαταρίες Samsung οι οποίες είναι ικανές να δώσουν αυτονομία 200 χιλιομέτρων στην έκδοση HP, ανάλογα φυσικά με τον τρόπο οδήγησης. Στην απλή έκδοση Standard οι μπαταρίες είναι 65V/30Ah, ενώ στην HP έκδοση οι μπαταρίες είναι 64V/42Ah. Η φόρτιση γίνεται σε περίπου δύο ώρες (95%), ενώ οι μπαταρίες είναι αποσπώμενες και μπορούν να φορτιστούν είτε στο σπίτι είτε πάνω στο scooter. Το πλαίσιο του scooter είναι ατσάλινο σωληνωτό, ενώ το ψαλίδι αλουμινένιο. Στα φρένα συναντάμε σύστημα ABS και οι τροχοί είναι 14 ιντσών εμπρός και 13 ιντσών πίσω, ενώ το βάρος του E5 είναι 130 κιλά χωρίς τις μπαταρίες.

Δύο jet κράνη κάτω από τη σέλα!

Εξοπλισμός από το πάνω ράφι

Πλούσιος είναι και ο εξοπλισμός του ηλεκτρικού scooter, καθώς διαθέτει φώτα LED, θύρα φόρτισης USB, οθόνη TFT 6,8 ιντσών, σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί, όπισθεν, συναγερμό και σύστημα αυτόματης ρύθμισης ταχύτητας. Το κερασάκι στην τούρτα είναι στον αποθηκευτικό χώρο ο οποίος είναι ικανός να χωρέσει δύο jet κράνη. Τα Ecooter E5 μπορείτε να τα βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της Motoway στη Λ. Αλίμου 76 στην Αθήνα και στη Γιαννιτσών 59 στη Θεσσαλονίκη, ενώ σύντομα θα βρίσκονται σε όλους τους αντιπροσώπους. Μπορείτε εύκολα να κάνετε δικό σας ένα Ecooter E5 με 0% προκαταβολή και 24 άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής ή με άλλα ευέλικτα προγράμματα με απευθείας χρηματοδότησης από την τράπεζα.

Όλα τα στοιχεία του Ecooter E5 ΕΔΩ.

Δείτε το βίντεο του Ecooter E5.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η νέα “ηλεκτρική” μάρκα E-Zi από την Keeway

Αυτό είναι το κορυφαίο ηλεκτρικό scooter της Ecooter

Η Super Soco βάζει τον επαγγελματία στην…πρίζα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης