Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Την Ecooter την γνωρίσαμε πριν από περίπου τέσσερα χρόνια όταν έκανε τα πρώτα της βήματα στις αγορέςΤα 0-50Km/h έρχονται σε μόλις 3,5 δευτερόλεπτα! της Ασίας. Γρήγορα τα scooter της αγκαλιάστηκαν από το κοινό καθώς πέρα από την αποδοτικότητά τους ήταν πολύ ποιοτικά και με υψηλούς επιπέδου τεχνολογία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το κορυφαίο μοντέλο στην γκάμα της Ecooter είναι το E5 High Performance. Πρόκειται για ένα ξεχωριστό scooter με όμορφο σχεδιασμό και κορυφαίες τεχνικές λύσεις. Και για να μπούμε κατευθείαν στο… ψητό, το E5 H.P. είναι εξοπλισμένο με έναν ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 10,7 ίππων και 265Nm ροπής! Οι επιταχύνσεις είναι κορυφαίες και η τελική ταχύτητα ξεπερνάει τα 100Km/h, ενώ διαθέτει κιβώτιο ταχυτήτων δύο σχέσεων με γρανάζια και αλυσίδα κάτι που δεν συναντάμε εύκολα σε scooter αυτής της κατηγορίας.

Καλές επιδόσεις και ποιότητα για το scooter της κινεζικής φίρμας.

Το E5 είναι εξοπλισμένο με δύο μπαταρίες Samsung οι οποίες είναι ικανές να δώσουν αυτονομία 200 χιλιομέτρων, ανάλογα φυσικά από τον τρόπο οδήγησης. Η φόρτιση γίνεται σε 2 ώρες (95%), ενώ οι μπαταρίες είναι αποσπώμενες και μπορούν να φορτιστούν είτε στο σπίτι, είτε πάνω στο scooter. Το πλαίσιο του scooter είναι ατσάλινο σωληνωτό, ενώ το ψαλίδι αλουμινένιο. Στα φρένα συναντάμε σύστημα ABS και οι τροχοί είναι 14 ιντσών εμπρός και 13 ιντσών πίσω, ενώ το βάρος του E5 είναι 130 κιλά χωρίς τις μπαταρίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οθόνη TFT 6,8 ιντσών με τεχνολογία IPS.

Το Ε5 είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις

Πλούσιος είναι και ο εξοπλισμός του ηλεκτρικού scooter καθώς διαθέτει φώτα LED, θύρα φόρτισης USB, οθόνη TFT 6,8 ιντσών, σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί, συναγερμό και σύστημα αυτόματης ρύθμισης ταχύτητας. Το κερασάκι στην τούρτα είναι στον αποθηκευτικό χώρο ο οποίος είναι ικανός να χωρέσει δύο jet κράνη. Η τιμή του E5 HP είναι στα 6.750€, ενώ στην απλή έκδοση το E5 φτάνει τα 5.780€.

Τα scooter της Ecooter μπορείτε να τα βρείτε στην Motoway.

Βίντεο με το νέο Ecooter E5.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρίξτε μια καλύτερη ματιά στο ηλεκτρικό BMW CE 04

Η Yamaha παρουσίασε το νέο της ηλεκτρικό scooter στην Ταϊβάν

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης