Ο επιτυχημένος θεσμός επανέρχεται για 5η φορά στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας, σε νέα κτίρια και πάντα στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ, από 12 έως 14 Απριλίου.

Το Moto Show έχει γίνει πλέον μια καταξιωμένη διοργάνωση και ο ρόλος του για το 2019 αναβαθμίζεται σημαντικά για έναν απλό λόγο: Δεν θα γίνει έκθεση στην Αθήνα, οπότε όλοι αντιλαμβανόμαστε την ευκαιρία που δίνεται στους λάτρεις της μοτοσυκλέτας σε Β. Ελλάδα και Βαλκάνια να δουν από κοντά όλα τα νέα μοντέλα. Η διοργανώτρια εταιρεία Demand Events προετοιμάζει το Moto Show όσο πιο καλά γίνεται και σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε θα φροντίσει να προσφέρει στους επισκέπτες έντονες συγκινήσεις. Όπως έχει κάνει και τα περασμένα χρόνια δηλαδή, γιατί μέλημά της δεν είναι απλά να δείξει τα νέα μοντέλα αλλά να προσφέρει παράλληλες δραστηριότητες που θα διασκεδάσουν και τον πιο απαιτητικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διπλή διοργάνωση στην Αθήνα

Παράλληλα με την αναγγελία του 5ου Moto Show Θεσσαλονίκης, η Demand Events προανάγγειλε δύο ακόμα σημαντικές μοτοσυκλετιστικές διοργανώσεις, αμφότερες στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο πρόσφατα ανακαινισμένο αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι. Το διάστημα 15 έως 17 Ιουνίου θα γίνει εκεί το Scooter Festival & Electric Bike Show και μία εβδομάδα μετά, 20 έως 23 Ιουνίου, η αγαπημένη όλων εκδήλωση Ημέρες Μοτοσυκλέτας. Οπότε, οι κάτοικοι της Ν. Ελλάδας δεν θα μείνουν με το παράπονο, απεναντίας θα έχουν τη δυνατότητα μέσα σε μία εβδομάδα να δουν ότι νέο υπάρχει στην αγορά και να ενημερωθούν για το μέλλον που έρχεται και που δεν είναι άλλο από αυτό της ηλεκτροκίνησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μείνετε συντονισμένοι εδώ για περαιτέρω πληροφόρηση, άνοιξη και καλοκαίρι αναμένονται με μεγάλο μοτοσυκλετιστικό ενδιαφέρον.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης