Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Yamaha παρουσίασε ένα νέο μοντέλο για την αγορά της Βραζιλίας το οποίο ονομάζεται Crosser 150. Στη Βραζιλία η Βιοαιθανόλη (Biofuel) είναι πολύ διαδεδομένο καύσιμο!Πρόκειται για ένα dual purpose μοντέλο ελαφρύ και πολύ ευέλικτο, ιδανικό για κίνηση στην πόλη και στους περιφερειακούς δρόμους. Η συγκεκριμένη κατηγορία έχει μεγάλη αποδοχή στη χώρα της Λατινικής Αμερικής κυρίως χάρη στο ανάγλυφο του εδάφους και τους αμέτρητους περιφερειακούς δρόμους των μεγαλουπόλεων που συνήθως είναι χωμάτινοι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ενδιαφέρον με το νέο αυτό μοντέλο είναι ότι μπορεί να κινηθεί εκτός από την κλασική βενζίνη και με αιθανόλη – το γνωστό μας αλκοόλ. Ο κινητήρας είναι ένας μονοκύλινδρος, αερόψυκτος 149 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 13 ίππους. Η ισχύς του είναι αρκετή να ανταπεξέλθει η μοτοσυκλέτα σε όλες τις συνθήκες κίνησης στην πόλη, αλλά και στις εκτός δρόμου διαδρομές.

Εύχρηστο, ελαφρύ και ικανό να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο!

Υπάρχει προοπτική να έρθει και στην Ευρώπη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μετάδοση γίνεται μέσω 5τάχυτου κιβωτίου ταχυτήτων, ενώ οι αναρτήσεις έχουν μεγάλες διαδρομές που επιτρέπουν την κίνηση στο χώμα. Το εμπρός πιρούνι είναι τηλεσκοπικό, ενώ πίσω έχουμε ένα ρυθμιζόμενο μονό αμορτισέρ. Τα φρένα αποτελούνται από έναν δίσκο εμπρός και έναν πίσω με σύστημα ABS στον βασικό εξοπλισμό.

Για την ώρα το Yamaha Crosser 150 είναι διαθέσιμο μόνο στη Βραζιλία σε τέσσερις χρωματισμούς, ενώ δεν αποκλείεται να το δούμε στις αγορές της Ασίας αλλά και της Ευρώπης.

Στη Βραζιλία αγαπούν πολύ τα scooter και τις dual purpose μοτοσυκλέτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Περιστεράς στο Παγκόσμιο WorldSSP300 – τεράστια επιτυχία για τον Ελληνικό αθλητισμό

Στυλ λέγεται και το Yamaha XSR125 ξεχειλίζει από δαύτο

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης