Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Το περίφημο World Ducati Week επιστρέφει φέτος πιο δυνατό από ποτέ με την εταιρεία από το BorgoΠαρουσιάστηκε η Panigale V4 στα χρώματα της αγωνιστικής MotoGP του Pecco Bagnaia! Panigale να έχει σχεδιάσει πολλές εκπλήξεις για τους επισκέπτες. Μια από τις εκδηλώσεις που αναμένεται να προσελκύσουν το ενδιαφέρον όλων είναι ο ειδικός αγώνας Race of Champions στην πίστα του Misano Marco Simoncelli.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη διάρκεια της παρουσίασης του WDW 2022 οι άνθρωποι της Ducati αποκάλυψαν ότι αναβάτες από το MotoGP, τα Superbike και τα Supersport θα πάρουν μέρος σε έναν αγώνα με κεντρικό χορηγό την Lenovo. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στις 23 Ιουλίου και στον αγώνα θα πάρουν μέρος 21 αναβάτες. Στη διάθεσή τους θα έχουν ειδικά διαμορφωμένες Panigale V4 και V2 με τους νικητές να χωρίζονται σε δύο κατηγορίες.

Ανάμεσα στους αναβάτες που θα πάρουν μέρος στον αγώνα θα είναι ο Pecco Bagnaia από την εργοστασιακή ομάδα Ducati MotoGP, ο Enea Bastianini της ομάδας Gresini Racing, οι Luca Marini και Marco Bezzechi της ομάδας Mooney VR46, ο Alvaro Bautista από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike και ο Oli Bayliss από τα Supersport 600. Η διαδικασία του αγώνα ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή, ωστόσο το θέαμα είναι εγγυημένο με τόσο μεγάλα ονόματα στο grid.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συνάντηση γιγάντων στο φετινό WDW.

Το World Ducati Week 2022 πραγματοποιείται το τριήμερο 22-24 Ιουλίου στην πίστα Misano Marco Simoncelli. Ο Claudio Domenicali, CEO της Ducati, τόνισε: «Το WDW δείχνει τον τρόπο με τον οποίο η Ducati συνδυάζει την τεχνολογία και τον ψηφιακό κόσμο με τις αξίες των ανθρωπίνων σχέσεων και της ευχαρίστησης της συγκέντρωσης, τυπικά χαρακτηριστικά της ιταλικής κουλτούρας της οποίας η μάρκα μας εκπροσωπεί».

Βίντεο της παρουσίασης του Αγώνα των Πρωταθλητών.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επίσημο: Ο Jack Miller στην KTM MotoGP για δύο χρόνια

Ποια είναι η ιστορία που κρύβεται πίσω από το Ducati DesertX;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης