Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Ducati ετοιμάζεται να υποδεχτεί το κοινό και πάλι στο εργοστάσιο και το Μουσείο της εταιρείας στην Το κόστος της ξενάγησης στο Μουσείο και το εργοστάσιο είναι 32€.Μπολόνια. Από τις 21 Απριλίου οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά τα ιστορικά μοντέλα της φίρμας, τα αγωνιστικά «διαμάντια» και φυσικά όλες τις ειδικές σπάνιες εκδόσεις μοτοσικλετών που έχουν γράψει ιστορία στον κόσμο των δύο τροχών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα με το άνοιγμα του Μουσείου, ανοίγει τις πύλες του και το εργοστάσιο με ξενάγηση στους χώρους παραγωγής και συναρμολόγησης. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία μετά από σχεδόν τρία χρόνια λόγω της πανδημίας, να βιώσουν από κοντά την εμπειρία της περιπλάνησης στους χώρους του εργοστασίου και να δουν από πρώτο χέρι πως κατασκευάζεται μια μοτοσικλέτα της Ducati.

Ίσως, το πιο εικονικό μοντέλο της Ducati, η 916.

Η σπάνια Paul Smart 750 ανάμεσα στα εκθέματα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για να γιορτάσει η Ducati την πλήρη επαναλειτουργία του Μουσείου έχει και μια έκπληξη για τους Το εργοστάσιο θα είναι ανοιχτό Δευτέρα έως Παρασκευή, με εξαίρεση την Τετάρτη.επισκέπτες. Στις 23 Απριλίου θα υπάρξει στο χώρο του Μουσείου ένα ειδικό έκθεμα. Πρόκειται για την θρυλική μοτοσικλέτα Paul Smart 750 Imola με την οποία ο Βρετανός αναβάτης κέρδισε τον διάσημο αγώνα Imola 200 Miles το 1972. Με την ευκαιρία λοιπόν των 50 χρόνων από εκείνη την ανεπανάληπτη επιτυχία η γνήσια μοτοσικλέτα θα τοποθετηθεί δίπλα στις 42 σπάνιες μοτοσικλέτες της Ducati σε ειδικό χώρο του Μουσείου.

Το τμήμα με τι αγωνιστικές μοτοσικλέτες της Ducati.

Για εκείνους που δεν μπορούν να βρεθούν στο Borgo Panigale να δουν από κοντά το Μουσείο της Ducati υπάρχει και η εικονική επίσκεψη. Μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της Ducati θα μπορεί ο επισκέπτης από τις 21 Απριλίου να επισκεφτεί μέσω διαδικτύου το εργοστάσιο. Οι άνθρωποι του εργοστασίου έχουν αναβαθμίσει την υπηρεσία δίνοντας τη δυνατότητα στον «επισκέπτη» να εξερευνήσει μόνος του σημεία του εργοστασίου της Ducati, από την είσοδο μέχρι το κέντρο υποδοχής και τα δωμάτια του Μουσείου. Για να κλείσετε μια δωρεάν διαδικτυακή ξενάγηση θα πρέπει να επικοινωνήσετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο infotour@ducati.com.

Η Paul Smart 750 Imola που κέρδισε τον διάσημο αγώνα του 1972.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ξεκινάει το Ducati DesertX Tour

Εντυπωσιακό το ξεκίνημα στο Athens Motoshow 2022

Στο πλευρό του Μίλτου Τεντόγλου η Kosmoride

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης