Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η έναρξη του φετινού Athens Motoshow 2022 πλησιάζει και η Yamaha Μοτοδυναμική είναι έτοιμη να Scooter και μοτοσικλέτες της Yamaha σε πρώτο πλάνο στο Athens Motoshow.υποδεχτεί το κοινό στο περίπτερό της. Για τέσσερις ημέρες, από τις 7-10 Απριλίου οι φίλοι των δύο τροχών θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα αγαπημένα τους μοντέλα – μοτοσικλέτες και scooter – στο χώρο του Παλιού Αμαξοστάσιου του ΟΣΥ στον Κεραμικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι λάτρεις της μοτοσικλέτας θα δουν από κοντά όλα τα νέα μοντέλα της Yamaha σε ένα πολύ εντυπωσιακό περίπτερο στο χώρο της Έκθεσης. Σε περίοπτη θέση του περιπτέρου της Yamaha θα βρίσκεται το ανανεωμένο TMAX Tech Max το οποίο για το 2022 έρχεται με νέο σχεδιασμό, πολύ πλούσιο εξοπλισμό, οθόνη TFT 7 ιντσών με δυνατότητα συνδεσιμότητας, σύστημα πλοήγησης της Garmin και υψηλά επίπεδα άνεσης και ποιότητας.

Όλα τα νέα μοντέλα της Yamaha στο Athens Motoshow.

Μαζί με το TMAX οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν τη νέα σειρά NMAX 125 και XMAX 125 με τα οποία μπορείτε να αναθεωρήσετε τον τρόπο μετακίνησής σας στην πόλη. Με την ισοδυναμία αδειών οδήγησης, οι καθημερινές σας μετακινήσεις αποκτούν ευκολία, διασκέδαση και σίγουρα μπορούν να είναι πολύ πιο οικονομικές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα από τα μοντέλα που θα δούμε στο περίπτερο της Yamaha είναι το νέο Tenere 700 World Raid. Πρόκειται για την ειδική έκδοση η οποία διαθέτει διπλό ρεζερβουάρ καυσίμου, αναβαθμισμένες αναρτήσεις και σύγχρονη οθόνη πληροφοριών με δυνατότητα συνδεσιμότητας. Για τους φίλους των σπορ μοτοσικλετών θα υπάρχει το περίπτερο το νέο R7 που συνδυάζει επιδόσεις και απίστευτη ευελιξία για καθημερινή απόλαυση σε δρόμο και πίστα.

Για περισσότερες πληροφορίες της συμμετοχής της Yamaha στο Athens Motoshow πατήστε ΕΔΩ.

Η πολύ δυναμική έκδοση World Raid του Tenere 700.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ετοιμαστείτε για την απόλυτη Yamaha MT εμπειρία

Ποια είναι τα αξεσουάρ για το νέο Yamaha TMAX;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης