Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Ανέκαθεν σε εκείνους που με ρωτούν αν είναι καλή η τάδε μοτοσικλέτα ή πόσο σου άρεσε εκείνη η Κορυφαίο μοντέλο στην γκάμα της CFMoto είναι το 800MT με τιμή 8.990€.μοτοσικλέτα, τους συμβούλευα πρώτα να οδηγήσουν το μοντέλο που τους ενδιαφέρει και έπειτα να αποφασίσουν αν όντως τους κάνει ή όχι. Αυτός είναι άλλωστε ο λόγος που πολλές εταιρείες διοργανώνουν ημέρες δοκιμής των μοντέλων τους προκειμένου ο αναβάτης να έχει μια ολοκληρωμένη εικόνα της μοτοσικλέτας και να αποφασίσει τελικά αν θα την αγοράσει ή όχι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η CFMoto ξεκίνησε από τον περασμένο μήνα να δίνει τη δυνατότητα σε αναβάτες να βρεθούν στη σέλα των μοντέλων της μάρκας στην Ελλάδα πραγματοποιώντας ένα test ride event στη Λάρισα και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις της Μπακώσης Α.Ε. που είναι ο νέος αντιπρόσωπος στην περιοχή. Η επιτυχία εκείνης της διοργάνωσης ενεργοποίησε τους ανθρώπους της Muvus να συνεχίσουν τις ημέρες δοκιμών των μοτοσικλετών αυτήν τη φορά στην Θεσσαλονίκη.

Πανέμορφο και πολύ ιδιαίτερο το 700CL-X Sport.

Κάντε κράτηση για ένα test ride

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις 13-15 Μαΐου στις εγκαταστάσεις της εταιρείας Ερμίδης (Θεσσαλονίκη) θα είναι έχουν τη δυνατότητα οιH τιμή της εντυπωσιακής 700CL-X Sport είναι στα 6.990€ επισκέπτες να δουν από κοντά όλη την γκάμα της CFMoto και αν θέλουν να οδηγήσουν όποιο μοντέλο τους ενδιαφέρει. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καλέσουν στο 2310-852456 προκειμένου να δηλώσουν συμμετοχή και να κρατήσουν θέση για ένα test ride.

Μεγάλο ενδιαφέρον, όπως ήταν αναμενόμενο, παρουσιάζει το νέο 800MT το οποίο πλέον βρίσκεται στην Ελλάδα. Το adventure μοντέλο της CFMoto διαθέτει πλούσιο εξοπλισμό και έναν ισχυρό κινητήρα δημιουργώντας μια ικανή μοτοσικλέτα για ταξίδι και περιπέτεια. Στην Ελλάδα βρίσκεται επίσης το ολοκαίνουριο 700CL-X Sport, η cafe racer έκδοση του ήδη πολύ καλού 700CL-X, ενώ ο επισκέπτης θα δει από κοντά και τα μικρότερα μοντέλα της γκάμας όπως το 150ΝΚ, το 300SR αλλά και το ικανό Sport Touring 650GT.

Το δυναμικό 300SR...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ελαφρύ σαν 250άρι, δυνατό σαν 500άρι το CFMoto 450SR

Εντυπωσιακό το ξεκίνημα στο Athens Motoshow 2022

Για λίγες ώρες ακόμα το νέο CFMoto 800MT στην τιμή των 8.490€

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης