Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Παρουσιάστηκε επίσημα πλέον το νέο ηλεκτρικό scooter της BMW το οποίο είχαμε συναντήσει από το 2019 Δύο επιλογές χρωμάτων, μια λευκή (Light White) και μια γκρι (Magellan Grey).μέχρι σήμερα πολλές φορές μπροστά μας. Πρόκειται για τη δεύτερη προσπάθεια της BMW να βγάλει στην παραγωγή ηλεκτρικό scooter και από την πρώτη κιόλας ματιά φαίνεται πως έχει ανεβάσει τον πήχη σε απίστευτα επίπεδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εξωτερικά, το νέο BMW CE04 είναι σχεδόν ίδιο με το πρωτότυπο μοντέλο που είχαμε δει πρώτη φορά πίσω στο 2019. Είναι μακρύ και χαμηλό, σχεδόν ορθογώνιο, με πολλές γωνίες και φουτουριστικά στοιχεία. Ο πίσω τροχός είναι εκμαθημένος, η σέλα επίπεδη, ενώ η μάσκα στο εμπρός μέρος είναι ουσιαστικά το μοναδικό «φυσιολογικό» πράγμα πάνω στη μοτοσικλέτα.

Η τεράστια οθόνη TFT των 10,25 ιντσών σίγουρα θα έχει υψηλού επιπέδου πληροφόρηση και συνδεσιμότητα.

Κινητήρας απόδοσης 42 ίππων και δυνατότητα φόρτισης σε 1 ώρα και 40 λεπτά!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο τεχνικό κομμάτι η BMW έχει τοποθετήσει έναν ηλεκτροκινητήρα ανάμεσα στο πλαίσιο και τον πίσω Η BMW βγάζει έκδοση με 15 ίππους που μπορεί να οδηγηθεί με δίπλωμα αυτοκινήτου.τροχό, ο οποίος έχει απόδοση 42 ίππους προσφέροντας εξαιρετικές επιδόσεις στο scooter.

Τα πρώτα 50Km/h έρχονται σε μόλις 2,6 δευτερόλεπτα, ενώ διαθέτει επιλογές οδήγησης προκειμένου η ισχύς να μειώνεται στους 31 ίππους και να μπορεί να οδηγηθεί με δίπλωμα 125 κ.εκ.

Η μπαταρία των 8,9 kWh χαρίζει αυτονομία 130 χιλιομέτρων, ενώ με ταχυφορτιστή μπορεί να φορτίσει πλήρως σε μόλις 1 ώρα και 40 λεπτά!

Η επίπεδη σέλα και ο εκτεθειμένος πίσω τροχός δίνουν μια πολύ φουτουριστική αισθητική στο CE 04.

Τιμές, εκδόσεις και διαθεσιμότητα ακόμα δε γνωρίζουμε

Η BMW έχει τοποθετήσει στο CE04 και μια εξαιρετική σουίτα ηλεκτρονικών όπως σύστημα ελέγχου της Σε πρίζα οικιακή το scooter φορτίζει σε 4 ώρες και 20 λεπτά.πρόσφυσης, σύστημα ελέγχου της ευστάθειας, τρεις επιλογές οδήγησης Rain, Eco και Road, ενώ στον προαιρετικό εξοπλισμό θα υπάρχει η επιλογή Dynamic για μέγιστη απόλαυση του κινητήρα. Στα φρένα συναντάμε σύστημα ABS της BMW, ενώ οι τροχοί είναι 15 ιντσών με ελαστικό μεγέθους 160 πίσω. Τα φωτιστικά σώματα είναι LED φυσικά, ενώ στον πίνακα οργάνων έχει τοποθετηθεί η τεράστια οθόνη TFT των 10,25 ιντσών που συναντάμε στο R1250RT. Τιμές και διαθεσιμότητα για το νέο μοντέλο ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστά, αλλά τις επόμενες εβδομάδες θα έχουμε νεότερα.

Το βίντεο παρουσίασης του CE 04

 

Υπάρχει και ενσωματωμένος χώρος αποθήκευσης στο πλάι κάτω από τη σέλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απίστευτο μπουφάν εξελίσσει η BMW για το ηλεκτρικό CE-04

Άλματα μπροστά από την BMW με το Definition CE04

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης