Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Μερικές φορές ο φωτογραφικός φακός δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω και μπορεί να προδώσει ακόμα και τα Δεν αναμένεται να έχει πολύ μεγαλύτερη ισχύ, αλλά θα είναι ένα άψογα ραφιναρισμένο σύνολο.καλύτερα κρυμμένα μυστικά. Φυσικά το ότι η BMW δούλευε πάνω σε ένα νέο GS και μάλιστα με σημαντικές αναβαθμίσεις ήταν γνωστό, το να το βλέπεις όμως να κάνει τις πρώτες του δοκιμές ινκόγκνιτο ανεβάζει στα ύψη τον δείκτη των προσδοκιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις εικόνες που προέρχονται από τη Secret Squirrel εμφανίζεται το καινούριο R1300GS, το οποίο όμως είναι σε πρωτότυπη μορφή και καλά μεταμφιεσμένο. Ο κινητήρας είναι πολύ καλά καμουφλαρισμένος με τις κεφαλές να καλύπτονται από κάποιο ύφασμα θέλοντας να κρύψει πολύ πιθανό ένα νέο σύστημα ShiftCam.

Μία από τις εικόνες που δημοσιοποίησε το RideApart.com.

Μικρή σε διαστάσεις εξάτμιση και νέο φωτιστικό σώμα εμπρός

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εξάτμιση είναι επίσης μικρότερη από το προηγούμενο μοντέλο με την BMW να θέλει σε πρώτη φάση να Η BMW θα παρουσιάσει και μια M1300GS για πιο extreme off-road χρήση.μεγιστοποιήσει την απόδοση του κινητήρα και σε δεύτερη φάση να ανεβάσει την ισχύ και τη ροπή. Καινούριο είναι το πλαίσιο και το ψαλίδι, ενώ το υποπλαίσιο ήταν πειραματικό και δεν θα είναι το τελικό σχέδιο.

Στο αισθητικό κομμάτι το εμπρός φωτιστικό σώμα φαίνεται να αποκτά μια πιο φυσιολογική μορφή αποτινάσσοντας το ασύμμετρο φωτιστικό σώμα που είχαμε συνηθίσει. Ο πίνακας οργάνων είναι πολύ πιθανό να είναι η τεράστια TFT οθόνη των 10,25 ιντσών που φοράει το RT και είναι βέβαιο πως θα χρησιμοποιεί την τεχνολογία ραντάρ με αυτόματο Cruise Control, σύστημα ενεργών φώτων και σύστημα ειδοποίησης τυφλού σημείου.

Η καινούρια μοτοσικλέτα αναμένεται να είναι έτοιμη προς παρουσίαση στο τέλος του 2022. Μέχρι τότε… υπομονή!

Το κάλυμμα στο κύλινδρο υποδεικνύει ότι πολύ απλά "δε θέλουμε κανείς να το δει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το διήμερο της BMW μέσα από ένα smartphone

Στην Ελλάδα η εξωτική BMW M1000RR

Απίστευτο μπουφάν εξελίσσει η BMW για το ηλεκτρικό CE-04

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης