Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η υπόθεση ηλεκτρικές μοτοσικλέτες μπορεί να μην έχει πάρει την έκταση που έχει πάρει στα αυτοκίνητα, Το Aether μπορεί εκτός από μοτοσικλέτα να είναι και ο νέος σας ιονιστής!ωστόσο και στους δύο τροχούς υπάρχει ενδιαφέρον. Οι εφαρμογές πάντως που βλέπουμε μέχρι στιγμής είναι εντυπωσιακές και μάλιστα με πολλή φαντασία από τους κατασκευαστές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το τελευταίο δημιούργημα έρχεται από τον Lin Yu Cheng, έναν σχεδιαστή μοτοσικλετών ο οποίος πήγε ένα βήμα παραπάνω το δικό του concept. Η ηλεκτρική του μοτοσικλέτα διαθέτει σύστημα καθαρισμού του αέρα με ειδικά φίλτρα. Το σύστημα λειτουργεί με απλό τρόπο καθώς στα πλαϊνά πλαστικά της μοτοσικλέτας έχουν τοποθετηθεί μεγάλοι αεραγωγοί οι οποίοι μέσα έχουν ειδικά κεραμικά φίλτρα PM 2,5 τα οποία καθαρίζουν το διοξείδιο του άνθρακα.

Πολλές είναι οι καινοτομίες που ακολουθούν το Aether του Cheng.

Ανέπαφη φόρτιση σε μόλις 30 λεπτά υπόσχεται η φουτουριστική μοτοσικλέτα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακόμα μια καινοτομία της μοτοσικλέτας είναι η ανέπαφη φόρτιση. Στο κάτω μέρος της καρίνας υπάρχουν Έξυπνο το σύστημα φόρτισης.ειδικά πάνελ τα οποία είναι ικανά να φορτίσουν τη μοτοσικλέτα σας σε μόλις 30 λεπτά όταν βρεθούν σε ειδική θέση παρκαρίσματος με σύστημα ανέπαφης φόρτισης.

Οι ιδέες είναι πραγματικά εντυπωσιακές, αν και υπάρχουν αμφιβολίες για το πόσο μπορούν να γίνουν πραγματοποιήσιμες. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι ηλεκτρικές μοτοσικλέτες σταδιακά μπαίνουν στη ζωή μας φέροντας μάλιστα επαναστατικές πρακτικές. Αυτό που μένει είναι να γίνουν λίγο πιο όμορφες από το δημιούργημα του Cheng!

Ανάλυση της... οικολογικής μοτοσικλέτας του Cheng.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτό το ηλεκτρικό scooter… πετάει!

Από το Zero MX στο Zero FX

Είναι το moped της Walt Siegl το μέλλον της αστικής μετακίνησης;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης