Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της FIM, της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μοτοσικλέτας, ότι αλλάζει τους Οι τροχοί της F3 RR είναι κατά 7% πιο ελαφριοί βελτιώνοντας την οδηγική συμπεριφορά της μοτοσικλέτας.κανονισμούς του πρωταθλήματος Supersport (WSS), επιτρέποντας δικύλινδρες μοτοσικλέτες 900 κ.εκ. και τρικύλινδρες μοτοσικλέτες 800 κ.εκ. ήρθε η παρουσίαση του νέου F3 RR της MV Agusta.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πρώτη ματιά μπορεί να αντιληφθεί ο καθένας ότι πρόκειται για μια έτοιμη για αγώνες μοτοσικλέτα με ότι πιο σύγχρονο να έχει τοποθετηθεί μελετημένα πάνω της. Η μεγαλύτερη αναβάθμιση της F3 είναι στα αεροδυναμικά καθώς το RR διαθέτει αεροδυναμικά εσωτερικά φτερά, επανασχεδιασμένο εμπρός κάλυμμα τροχού και νέα ζελατίνα για καλύτερη κάλυψη του αναβάτη. Η MV Agusta αναφέρει μάλιστα ότι με το νέο αεροδυναμικό πακέτο δημιουργείται κάθετη δύναμη 7 κιλών στα 240Km/h.

Τα πλαϊνά αεροδυναμικά φτερά είναι εσωτερικά στα φέρινγκ, όπως στο Aprilia RS660 και το Yamaha R7.

Η F3 RR είναι έτοιμη να πάρει μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Supersport 2022

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κινητήρας του F3 RR είναι ο γνωστός τρικύλινδρος 798 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 145 ίππους, ενώ με το Τα ηλεκτρονικά της F3 RR προέρχονται από την e-Novia με έδρα το Μιλάνο.αγωνιστικό κιτ (εξάτμιση και αγωνιστική ECU) η απόδοση ανεβαίνει στους 153 ίππους. Φυσικά, η μοτοσικλέτα είναι εξοπλισμένη με το πλέον σύγχρονο πακέτο ηλεκτρονικών της MV Agusta με IMU αισθητήρες έξι αξόνων, ρυθμιζόμενο traction control, σύστημα ελέγχου της σούζας, ABS στροφής, quickshifter EAS και επιλογές οδήγησης.

Στο πλαίσιο η MV Agusta προσφέρει ρύθμιση στις μπροστινές πλάκες της F3 RR για να ταιριάξει σε κάθε πίστα, ενώ ρυθμιζόμενη είναι και η θέση του ψαλιδιού. Οι αναρτήσεις είναι πλήρως ρυθμιζόμενες της Marzocchi εμπρός και της Sachs πίσω, ενώ τα φρένα είναι της Brembo. Η νέα F3 RR κοστίζει 21.900€.

Βίντεο παρουσίασης του MV Agusta F3 RR.

 

Η TFT οθόνη προσφέρει πλούσιο υλικό στον αναβάτη και δυνατότητα συνδεσιμότητας με το smartphone.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτή είναι η MV Agusta Brutale του… λαού

Σειρά κόμικ παρουσίασε η MV Agusta

Το πρώην αφεντικό της MV Agusta μπαίνει στα ηλεκτρικά ποδήλατα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης