Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Ο Giovanni Castiglioni, γιος του πρώην ιδιοκτήτη της Cagiva, είναι έτοιμος να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στηνΣτο πλάνο υπάρχει και ηλεκτρική μοτοσικλέτα επιχειρηματική του δραστηριότητα. Συμφώνησε με την εταιρεία Stealth Electric Bikes από την Αυστραλία να επενδύσει στα προϊόντα τους και να συμβάλει στη γιγάντωση της φίρμας σε όλο τον κόσμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Castiglioni έχει επιτελέσει CEO της MV Agusta και μπορεί να δώσει σημαντική καθοδήγηση στη Stealth. Ο ίδιος άλλωστε έχει ξεκινήσει τη δική του επιχείρηση C-Creative στον τομέα του σχεδιασμού και της τεχνολογίας και με αυτήν πήρε ένα μεγάλο μερίδιο της αυστραλιανής Stealth.

Ο Giovanni Castiglioni πρώην CEO της MV Agusta.

Οι δύο εταιρείες θα συνεργαστούν στο τεχνολογικό κομμάτι και τον τομέα του marketing

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Stealth μαζί με τη C-Creative θα ετοιμάσουν μια συντονισμένη επίθεση στην αγορά των ηλεκτρικών Το 2008 η Stealth ιδρύθηκε από τον Ελληνοαυστραλό John Καραμπάληςποδηλάτων παρουσιάζοντας το 2022 μια μεγάλη γκάμα μοντέλων. Θα περιλαμβάνει ποδήλατα πόλης, διπλής χρήσης, εκτός δρόμου και ίσως κάποια ηλεκτρική μοτοσικλέτα κάτι που ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί.

Κορυφαίο μοντέλο της φίρμας είναι το B-52, ένα πανίσχυρο mountain bike με τελική ταχύτητα 80Km/h (!) και αυτονομία 100 χιλιομέτρων με το βάρος να είναι στα 51 κιλά.

Το βαρύ πυροβολικό της Stealth είναι το B-52.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το ντοκιμαντέρ της MV Agusta για τα 75 χρόνια της θα σε κάνει να δακρύσεις

Το μικρό ηλεκτρικό ποδήλατο της JI Move έρχεται με ABS

Το νέο Lectric XP 2.0 έρχεται με ρυθμιζόμενη εμπρός ανάρτηση

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης